Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 37 produkter
12
Med en våningssäng i barnens rum blir det större utrymme för lek och andra möbler. De våningssängar som finns hos oss på Trademax är stabila och trygga för barnen att krypa ner i. En snygg och praktisk våningssäng kan också innebära stora förvaringsutrymmen under den nedersta bädden. En våningssäng kan varieras på många sätt och om syskonen inte sover i samma rum blir den extra bädden en perfekt övernattningssäng för kompisar. De äldre barnen brukar dessutom föredra överslafen i en våningssäng och använda den nedre sängen till hydda eller kryp in. Våningssängar finns i olika höjder och du väljer själv om du behöver en hög eller låg våningssäng.

Få mer plats i barnrummet med en våningssäng

  • Var kan jag placera en våningssäng barn?

    Det skapar mest lugn om våningssängen står så att det finns vägg på ena sidan. Sängen kan stå i ett hörn och om det finns förvaring under sängen behöver det finnas tillräcklig med utrymme bredvid en våningssäng så att lådbackarna går att dra fram. Hos oss på Trademax hittar du flera olika modeller så att du kan välja den våningssäng som stämmer bäst in med den övriga inredningen i rummet.
  • Vilka fördelar har en våningssäng barn?

    Den största fördelen med en våningssäng är att den tar mycket mindre plats är två vanliga sängar. Kanterna runt våningssängen ger en ombonad och trygg känsla för barnen och många barn uppskattar att få klättra upp på en stege för att krypa till sängs. Flera av de våningssängar du hittar hos oss på Trademax har dessutom en praktisk förvaringsmöjlighet under sängen. Har ditt barn en våningssäng så finns det en naturlig plats för föräldern att sova på om det skulle behövas. Alla kan sova i en våningssäng vuxen som barn.
  • Är en våningssäng säker?

    De mindre barnen kan tycka att det är skönast att sova i den undre bädden, men en våningssäng är till för att vara en trygg och säker plats för alla barn. Kanterna runt sängen gör att det inte finns risk att de ska trilla ur under natten. Eller så väljer ni en låg våningssäng om det känns tryggare. Har du frågor om en våningssäng är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice på Trademax