Babykorg

2 st produkter
1805344(12).jpg

När en baby kommer hem vill man ge den det allra bästa och då är en babykorg i ett skönt naturmaterial ett bra val. En babykorg av det som kallas Mosesmodell är lätt att bära men det finns andra modeller som också är sköna för ett liten baby att tryggt slumra in i.

Gör det enkelt, tryggt och smidigt med en babykorg

Var kan jag ställa min babykorg?

Fördelen med en babykorg är att den är så lätt och det gör att det blir enkelt att ta den med till den plats där du själv är. En babykorg är smidig och följsam vilket också är bra för din baby eftersom rörelse och beröring är utvecklande för ett litet barn. Väljer du en babykorg kan du dessutom komplettera med ett stativ.

Kan mitt barn sova i sin babykorg?

Ditt barn kan sova tryggt i sin babykorg och du kan alltid ha den nära. En babykorg är lätt att bära med och lätt att ställa ner eftersom den inte tar stor plats men står stadigt. Vill du ha en egen plats för din babykorg kan du ställa den på ett stativ, men den står lika bra på ett bord eller i en soffa.

Varför ska jag välja en babykorg?

En babykorg är en mjuk och följsam bädd för ditt lilla barn och du kan lätt bära den med dig. En babykorg är gjord av naturmaterial som andas och ger bra genomströmning av luft vilket är bra för barnet. Du bäddar enkelt din babykorg med de lakan och täcken eller filtar som passar för säsongen.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar