Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 1 av 1 produkter

När en baby kommer hem vill man ge den det allra bästa och då är en babykorg i ett skönt naturmaterial ett bra val. En babykorg av det som kallas Mosesmodell är lätt att bära men det finns andra modeller som också är sköna för ett liten baby att tryggt slumra in i.

Gör det enkelt, tryggt och smidigt med en babykorg

Var kan jag ställa min babykorg?

Fördelen med en babykorg är att den är så lätt och det gör att det blir enkelt att ta den med till den plats där du själv är. En babykorg är smidig och följsam vilket också är bra för din baby eftersom rörelse och beröring är utvecklande för ett litet barn. Väljer du en babykorg kan du dessutom komplettera med ett stativ.

Kan mitt barn sova i sitt babynest?

Det rekommenderas inte att låta barnet oövervakat sova i ett babynest. Babynest är främst avsedda för kortvarig vila när barnet är under uppsikt. Vill du gärna att din bebis sover med er i sängen kan ett babynest vara ett bra alternativ för att se till att din bebis ligger skyddat.

Varför ska jag välja en mosekorg?

En mosekorg är ett utmärkt val för inredningsmedvetna föräldrar. Den skapar en mysig och inbjudande plats för din nyfödda att vila i, samtidigt som den blir en stilfull detalj i ditt hem. Mosekorgar är lätta att förflytta och kan placeras på en praktisk höjd för ökad översikt. Dess portabilitet och trygghetsskapande design gör den till ett elegant tillskott i ditt inredningskoncept samtidigt som den ger din bebis en bekväm plats att sova på.