Skippa sidhuvud och gå vidare.

Beställ innan 10/6 för leverans innan midsommar!*

Tid kvar att beställa:

Visar 23 av 23 produkter

Det ska vara härligt att få krypa ner i sängen. Med en rolig och unik säng behöver det inte bli något bråk när det är läggdags. En enkelsäng anpassad för barn gör varje barnrum fulländat och ger ditt barn den bästa möjliga sömnen för att bli redo för en ny dag med nya äventyr.

Mysigt och bekvämt med en enkelsäng för barn

  • Vad ingår vid köp av enkelsäng för barn?

    Varje säng är individuell. Enkelsängar för barn har oftast en sänggavel som är monterad som en del av sängen. Om du är osäker så kan du läsa mer under fliken ‘Specifikationer’. De allra flesta sängar inkluderar inte en madrass, men det är lätt att köpa till.
  • Kan en vuxen sova i en enkelsäng för barn?

    Det är inte rekommenderat för en vuxen att sova i en barnsäng på grund av att enkelsängar för barn har en lägre maxvikt en enkelsängar för vuxna. Du kan såklart vara i sängen när du läser godnattsaga eller stoppar om ditt barn, men under längre perioder är det bättre att sova i en säng som är anpassad för en vuxen.
  • När kan mitt barn börja sova i en egen säng?

    Det är ju såklart olika från barn till barn. Många barn kan vid 2-årsåldern börja sova i sin egen säng. Med till exempel en våningssäng så kan du bädda i den undre delen och stegvis träna ditt barn att klättra på stegen. Barn lär sig snabbt. Enkelsängar anpassade för barn har oftast inga höga höjder, så det ska vara ofarligt för ditt barn att sova där själv.