Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 6 av 6 produkter

Var kan jag placera en pedalhink?

En pedalhink passar bra att placera i flera olika utrymmen där du behöver en sophink. Många väljer att ha en pedalhink i badrummet, men större modeller fungerar också mycket bra att ha i till exempel kök, tvättstuga eller garage.

Hur rengör jag min pedalhink?

Alla våra pedalhinkar är tillverkade i tåliga material som är enkla att rengöra och hålla fräscha. Utsidan gör du enklast ren genom att bara torka med en fuktad trasa och ett milt rengöringsmedel. Har din pedalhink en löstagbar insats är det smidigt att ta upp den och skölja av alternativt diska ur.

Hur stor är en pedalhink?

Pedalhinkar finns i många olika storlekar och modeller. Här på Trademax erbjuder vi ett brett sortiment av pedalhinkar i olika storlekar så att du enkelt ska kunna hitta en som passar dina behov. Är du ute efter en pedalhink till badrummet kan det passa bra med en mindre variant, medan en större modell oftast behövs i kök och andra utrymmen där man som regel slänger mer avfall. Det finns även pedalhinkar med dubbla behållare, vilka kan passa bra om du önskar möjlighet att sortera. Utforska gärna vårt sortiment av pedalhinkar och beställ din favorit billigt och smidigt online här på Trademax.