Doftljus

167 st produkter
683319(1).jpg

Ett enkelt sätt att skapa stämning i ett rum är att fylla det med en god doft. Dofter framkallar minnen och känslor. Doftljus eller doftpinnar skapar trivsel och är välkomnande. Med en egen doft skapar du ditt personliga hem. Du kan också variera doft efter säsong och tillfälle. Att tända ett doftljus när du kommer hem blir som att skapa en välkomstritual för dig själv och andra. Kombinationen av levande ljus och en god doft som sprider sig i rummet brukar vara uppskattad.

Skapa en avslappnad atmosfär hemma med doftljus

Vad är det för material i doftljus och på doftpinnar?

Det flesta doftljusen består av sojavax eller sojaolja och olika doftoljor. Ljuset ligger i ett glas som tål värme. Doftpinnar består däremot av träpinnar som du ställer i en doftolja.

Varför är det lock på doftljusen?

Locket på doftljusen är till för att skydda ljusen från damm när du inte använder ljuset. Det fungerar också när du vill släcka lågan. När du vill släcka ljuset kan du lägga på locket, så dör lågan ut.

Vilket doftljus ska jag välja?

Vilken doft du väljer är naturligtvis en smaksak, men du kan tänka ungefär som med parfymer. En tung och stark doft passar inte alla, så välj hellre en lätt och neutral doft som bara anas. Den ska inte vara för dominerande. Alltför starka eller utpräglade dofter riskerar du också att tröttna på. Du kan variera efter säsong, och välja lite mustigare dofter kring jul och lite friskare dofter på sommaren. Men framför allt ska du trivas med din doft. Prova dig fram till din favorit.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar