Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 9 av 9 produkter

Hos Trademax hittar du halkmattor och halkskydd i olika variationer. Gemensamt för alla är att de lämpar sig väl i utrymmen där det är risk för halka, till exempel badrum och hall. Botanisera dig bland vårt breda utbud och beställ den matta eller halkskydd som bäst möter dina behov.

Vanliga frågor och svar

Var ska jag placera halkmatta & halkskydd?

De ställen där det finns risk för halka bör du placera en halkmatta. Dusch och badkar är bra exempel så du kan känna dig trygg när du själv, dina barn eller dina mor/farföräldrar ska duscha. Det är även bra att placera halkskydd på de ytor där golvet kan upplevas halt, då säkerställer du att inga halkolyckor sker.

Behöver jag en halkmatta?

Det är inte bara barn som kan halka i badrummet, det kan även hända vuxna. Du bör därför ha en duschmatta som täcker hela badkaret eller duschen. Hos oss på Trademax kan du bläddra bland halkmattor i olika storlekar och utföranden.

Vad ska jag tänka på vid val av halkskydd & halkmatta?

Det enda du behöver tänka på att välja en matta som täcker hela ytan som behöver halkskydd. Utöver det är det bara att välja den matta du tycker är snyggast och som bäst uppfyller dina behov.