Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Deponeringsskåp & deponeringsbox

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Mediciner ska finnas till hands och vara lätta att hitta. Därför har vi på Trademax valt att ha medicinskåp i vårt sortiment. Medicinskåp gör att tabletter och mediciner förvaras på ett tryggt och säkert ställe så att inte barn eller obehöriga kommer åt dem och kommer till skada. Även om du bara behöver förvara lite huvudvärkstabletter är det bra att ha ett stabilt medicinskåp som går att låsa. Det är lätt att få överblick över vad som finns i ett medicinskåp och det finns gott om plats i skåpet där du kan förvara plåster, sårsalvor och andra medicinska produkter.

Trygg förvaring med ett snyggt medicinskåp

  • Är ett medicinskåp säkert?

    När du har ett medicinskåp vet du att du förvarar din medicin på ett ansvarsfullt sätt och du vet var den finns. När mediciner inte används blir det en naturlig sak att låsa in dem. Hos oss på Trademax hittar du snygga och säkra medicinskåp där du tryggt kan förvara mediciner och andra sjukvårdsprodukter du vill ha vara skyddade.
  • Var kan jag sätta ett medicinskåp?

    De medicinskåp som du hittar hos oss på Trademax är snygga och stilrena och passar därför lätt in i en hemmiljö. Ditt medicinskåp smälter bra in i den fräscha badrumsmiljön, på en toalett eller i en klädkammare. Det viktiga är att skåpet är lätt att nå om du skulle behöva komma åt den sjukvårdsutrustning eller medicin som förvaras i medicinskåpet.
  • Hur monterar jag ett medicinskåp?

    Medicinskåp monteras från insidan av skåpet med skruv i väggen. Använd en skruvdragare och plugg för att försäkra dig om att skåpet sitter stadigt. Montera skåpet på lagom ansiktshöjd och se till att nyckeln till skåpet förvaras på ett ställe så du lätt kan komma åt den. Har du frågor om de medicinskåp som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.