Badrumsinredning för alla badrum

1 016 st produkter
REA
1702161(5).jpg

Trademax erbjuder badrumsinredning för alla typer av badrum och behov. I badrummet tillbringar vi mycket värdefull tid. Ibland är det bråttom, ibland är det tid för relax och rekreation. Oavsett vilket, är det viktigt att du har badrumsmöbler som förenklar din vardag. På Trademax kan vi erbjuda billiga badrumsmöbler online som ger bra förvaring för en smidigare, skönare vardag. Dessutom bjuder vi på frakten och levererar snabbt och säkert, ända hem till dörren.

 

Badrumsmöbler & badrumsinredning

Hur väljer jag rätt tvättställsskåp och kommod?

Vi har badrumsinredning i massor av olika modeller och utföranden. Välj tvättsställskåp och kommod utifrån vad du tycker om och vad som passar in i din egen badrumsmiljö. Här kan du förvara prylar som du inte nödvändigtvis vill ha synliga i badrummet, som ska finnas nära till hands varje dag. Trademax har bland annat vägghängt tvättställsskåp som gör städningen lättare, kommoder med mjukstängande lådor och skåp med extra rymlig förvaring för den stora familjen. Hitta din badrumsinredning inspiration och välj mellan utföranden och material som exempelvis ekstruktur, vit eller svart högglanslack, färgglatt eller trendig betonglook.

Hur väljer jag design och inredning i mitt badrum?

Föredrar du lyxig, minimalistisk badrumsinredning som för tankarna till semesterns designhotell, eller är du mer inne på ombonat med dov belysning och varma färger? Vi har badrumsmöbler i stilar som lantligt romantiskt, retroinspirerat, industristil med sten och marmor, marockanskt eller naturmaterial med gröna växter.

En god idé kan vara att skapa ett badrum som håller i längden. Det behöver inte betyda att det ska vara tråkigt, utan bara att det behövs lite eftertanke vid inredningen. Möbler i vita, svarta, grå eller bruna toner skapar en harmonisk stil som håller över tid och som är lätt att variera med prylar och badrumstextilier i olika färger och mönster. Vilken inredning du än gillar har vi på Trademax badrumsinredning och detaljer som passar dig.

Hur ska jag tänka kring förvaring i mitt badrum?

Även om du rensar ut och städar dina badrumsskåp med jämna mellanrum kan det ändå kännas trångt bland alla flaskor, burkar och bomullsrondeller. Då kan det vara värt att se över vilka förvaringsmöjligheter det kan finnas. Vi erbjuder en mängd olika rymliga sidoskåp och högskåp, vägghängda eller med ben, anpassade för att gömma undan många handdukar och skönhetsprodukter. Vilket du väljer är helt upp till ditt badrums storlek och övriga inredning och stil. Kanske vill du gömma undan vissa av grejerna medan andra gärna får visas upp. Då kan ett skåp med luckor och öppna hyllor vara ett alternativ. Färgmatchade ihoprullade handdukar är ett snyggt blickfång, samtidigt som det är praktiskt när det kommer gäster på besök.

Hur installerar jag mina nya badrumsmöbler?

Majoriteten av vår badrumsinredning går utmärkt att installera på egen hand, men är du det minsta osäker rekommenderar vi att du tar kontakt med en installatör som kan säkerställa att badrumsmöblerna blir installerade på rätt sätt. Klicka hem din nya badrumsmöbel från Trademax på en gång, och få dem hemlevererade snabbt och säkert. Vi erbjuder fri frakt och 365 dagars öppet köp!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA