REA
1101588(9).jpg

I badrummet spenderar du välförtjänt egentid. Därför kan ett badrumsskåp som undangömmer badrummets många småprylar vara en bra investering - så du kan fokusera på annat.

Badrumsskåp i olika varianter

Vad ska jag tänka på vid val av badrumsskåp?

Vi vill erbjuda billiga badrumsskåp i olika modeller och storlekar för att du ska kunna hitta ett som passar dig, dina behov och ditt badrum bäst. Har du kanske ett litet badrum, behöver du förvaring till gästtoan eller bor du i ett singelhushåll - ja, då kanske du inte behöver den största modellen av badrumsskåp. Har du en stor familj, samlar du på skönhetsprodukter eller behöver du förvaringsplats för årsbrukningen av toalettpapper - då kanske det rymligare badrumsskåpet blir aktuellt.

Vilka modeller på badrumsskåp kan jag köpa hos Trademax?

Bland Trademax badrumsskåp kan du hitta: högskåp, spegelskåp, halvskåp och sidoskåp. Kolla in vårt sortiment av billiga badrumsskåp och välj ett som passar din stil i badrummet.

Varför behöver jag ett badrumsskåp?

Den fina med badrumsskåp är att du kan förvara prylarna så att de inte tar onödig plats och samtidigt har dem nära till hands vid behov. Ett badrumsskåp är inte bara en praktisk detalj i ditt badrum, utan kan även tillföra en snygg och organiserad känsla. Köp ditt billiga badrumsskåp på Trademax redan idag!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA