Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Tvättställsskåp och kommod

153 st produkter
Visar 24 av 153 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Trademax erbjuder gedigna tvättställsskåp och kommoder billigt och med snabb hemleverans. Så oavsett om du har ett enkelt eller dubbel handfat, om du letar efter en vit eller svart kommod, hittar du det skåp under handfat du söker hos oss!

Köp tvättställsskåp eller kommod billigt hos oss

  • Vad är en kommod till badrummet?

    En kommod är ett skåp under handfat som ger dig smart förvaring och ordning på alla dina badrumsprylar. Samtidigt så döljer du det trista underredet på handfatet/tvättstället genom att ha ett underskåp i badrummet. Alla våra tvättställsunderskåp och kommod badrum har dessutom snygg design och lyfter badrumsstilen några snäpp på direkten.
  • Varför ska jag ha ett tvättställ med skåp?

    Förvaring är a och o i ett badrum. Med ett underskåp badrum eller kommod kan du förvara sådant som annars tar mycket plats på tvättstället. Genom att installera en kommod får du organisation även i de små utrymmen, du vet var allting ligger och startar morgonen på bästa sätt.
  • Vilka modeller på tvättställsskåp och kommod erbjuder Trademax?

    Vi har många olika utföranden och stilar, allt från vägghängda till kommoder till tvättställsskåp golvstående. Om du föredrar ett minimalistisk och stilrent uttryck ska du välja badrumsunderskåp med raka och moderna linjer. För dig som gillar den lantliga, rustika stilen ska du välja en badrums kommod med mer detaljer och varma färger. Många av våra kommoder och tvättställsskåp har djupa lådor, så att du lätt kan komma åt dina badrumsprodukter längst in. I flera av våra lådor finns även små fack för praktisk förvaring av mindre badrumssaker som hårsnoddar, tops eller annat.