Tvättställsskåp och kommod

352 st produkter
Kampanj
1913199(1).jpg

Trademax erbjuder gedigna tvättställsskåp billigt och med snabb hemleverans. Så oavsett om du har ett enkelt eller dubbel handfat, om du letar efter en vit eller svart kommod, hittar du det du söker hos oss!

Köp tvättställsskåp eller kommod billigt hos oss

Vad är en kommod till badrummet?

En kommod ger dig smart förvaring och ordning på alla dina badrumsprylar. Samtidigt så döljer du det trista underredet på tvättstället. Alla våra tvättställsskåp och kommoder har dessutom snygg design och lyfter badrumsstilen några snäpp på direkten.

Varför ska jag ha ett tvättställ med skåp?

Förvaring är a och o i ett badrum. Med ett tvättställ eller kommod kan du förvara sådant som annars tar mycket plats på tvättstället. Genom att installera en kommod får du organisation även i de små utrymmen, du vet var allting ligger och startar morgonen på bästa sätt.

Vilka olika modeller på tvättställ och kommoder erbjuder Trademax?

Föredrar du en minimalistisk och stilrent uttryck ska du välja möbler med raka och moderna linjer. För dig som gillar den lantliga, rustika stilen har bi badrumsinredning med mer detaljer och varma färger. Många av våra kommoder har djupa lådor, så att du lätt kan komma åt dina prylar längst in. I flera av våra lådor finns småfack för praktisk förvaring av mindre badrumssaker som hårsnoddar, tops eller annat.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal stolar
Form
Med belysning
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj