Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 151 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

I vårt sortiment av badrumsskåp har vi bland annat högskåp och väggskåp. Komplettera skåpen med småförvaring som exempelvis korgar, och optimera förvaringen i ditt badrum så du har dina viktigheter nära till hands. I vårt sortiment av högskåp och väggskåp hittar du välkända varumärken som In Living och Noro. Välj ett som kompletterar ditt badrum bäst!

Väggskåp och högskåp för alla badrum

  • Behöver jag ett högskåp i mitt badrum?

    Högskåp erbjuder smart och flexibel förvaring i badrummet där det ofta inte finns så mycket golvyta. I badrummet behöver vi mycket förvaring. Väggskåp och högskåp är då praktiska lösningar, de sväljer mycket och behöver inte ta mycket plats.
  • Vilka olika modeller på väggskåp och högskåp kan jag köpa?

    Hos Trademax finns ett brett urval av högskåp och väggskåp i olika storlekar, stilar och former. Detta för att du enkelt ska kunna hitta ett som passar dig, dina behov och ditt badrum bäst.
  • Vad ska jag tänka på vid val av väggskåp och högskåp?

    Du behöver ha funderat på storleken och hur mycket du behöver få plats med. Hur stort badrum har du? Se till att mät ordentligt så du inte får hem ett för stort skåp. Skulle det vara så att storleken inte blev rätt är det ingen fara. Hos Trademax erbjuder vi 365 dagars öppet köp, så du kan i lugn och ro se över om skåpet passar.