Speglar i mässing

1 st produkter
Kampanj
  • Mässing
2048126(1).jpg

Hur matchar jag en spegel i mässing?

Spegel i mässing ger ett elegant intryck och en exklusiv känsla. Beroende på storlek på ramen kan du skapa olika effekter. Speglar i sig är en vacker detalj i ett rum som kan bidra till att rummet ser större ut. Mässing gör sig bra mot svart, grått och vitt. Du kan också matcha mässing mot tyg som sammet och mocka. Lila och röda toner gör sig också bra mot en spegel i mässing.

Hur stor spegel i mässing ska jag välja?

Du bör utgå från väggens storlek när du väljer din mässingsspegel. En för stor spegel kan göra att rummet upplevs litet. Föredrar du en tunnare mässingsram kan du ta en storlek större än om du väljer en med större ram. Detta då väggen behöver ha luft mellan ram och yttervägg. Det är också läckert att välja flera mindre speglar som matchar om du har en större vägg. Runda former på en spegel ger ett mjukare intryck i rummet.

Hur skapar jag effekter med en spegel i mässing?

Tonen i mässingen kan med fördel tas upp i andra inredningsdetaljer. Genom att placera spegeln strategiskt mot ett fönster kan du få ett djup i rummet. Låt den också fånga upp växter och blommor som ger karaktär åt rummet. Du får också trevliga effekter om du låter en ljuskälla reflektera sig i spegel. Väljer du en tunn mässingsram får du en striktare inredningsstil. En tjockare och sirligare ram ger en mer romantisk inramning åt rummet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj