Bordslampa REA

43 st produkter
1496048(8).jpg

REA på bordslampor i olika stilar

Just nu har vi på Trademax REA på bordslampor i många olika stilar, så passa på att fynda och ge ditt hem lite nytt ljus. Med en ny bordslampa kan du göra underverk. Ett mysigt och trevligt hem skapar du inte bara med snygga möbler och spännande inredning. Det behövs också ljus i alla dess former för att hemmet ska bli både funktionellt och mysigt. Vi har bordslampor på rea i många olika stilar, material och färger; för sovrummet, vardagsrummet, köket, kontoret och alla andra rum i ett hem. Den stora fördelen med en bordslampa är att du enkelt kan flytta den om du vill ha variation.

Vad skiljer en bordslampa från en vanlig lampa?

En bordslampa har ofta ett lite svagare ljus och fungerar mer som en inredningsdetalj. Den kan lysa upp ett mörkt hörn eller ge vardagsrummet ett varmt och inbjudande ljus. Trademax REA på bordslampor är stor och du kan garanterat hitta en lampa i din smak.

Hur väljer jag rätt bordlampa på REA?

Ska du välja en bordslampa från vår REA kan det underlätta om du redan från början vet var i hemmet lampan ska placeras. Letar du exempelvis efter en bordslampa att ha bredvid soffan i vardagsrummet? Välj då en bordslampa som passar till rummets stil. Vi har dekorativa bordslampor i både trä, koppar, mässing och kristall på REA.

Hur väljer jag rätt ljuskälla till bordslampan?

LED-lampor, halogenlampor, E14 och E27 är bara några av de olika ljuskällor som finns på marknaden och att välja rätt är inte alltid så lätt. När du köper en bordslampa hos oss på Trademax på REA så står det alltid på lampfoten och kartongen vilken styrka och typ av ljuskälla som det ska vara till. Du kan också kontakta vår kunniga kundsupport om du har frågor om våra REA lampor.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA