Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Ljusslinga

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter

Populära filtreringar

En ljusslinga inomhus skapar en fantastiskt skön känsla och är välkomnande, både för dig själv och för dem som besöker dig. Du kan förhöja inredningen inomhus, i uterummet, på den inglasade altanen eller i växthuset med ljusslingor. Dina ljusslingor ger det där lilla extra till allt det vackra du har omkring dig hemma.

Skaffa mys där hemma med en snygg ljusslinga

  • Hur ska jag välja ljusslinga?

    Valet av ljusslinga beror på exempelvis vilken stil du har i omgivningen där ljusslingan ska sitta och på hur lång sträcka du vill lysa upp. Vi har en mängd olika sorters ljusslingor med olika stil, färg, längd och ljusstyrka. Du kan välja en ljusslinga som kopplas till eluttag, en som drivs av solceller eller en batteridriven ljusslinga. Fundera över vad du vill åstadkomma med din ljusslinga; belysa något, skapa mysig stämning eller dekorera ett visst ställe? Det är viktigt att välja en ljusslinga för utomhusbruk om du ska ha den på balkong, altan eller i trädgård.
  • Var kan jag ha min ljusslinga?

    Du kan faktiskt ha ljusslingor precis överallt. De blir jättesnygga både på fasaden och i buskar och träd. En ljusslinga som sitter i en hylla kan skapa en läcker effekt och en ljusslinga på en balkong är trevlig både på vintern och under mörka augustinätter. Med en ljusslinga längs bordskanten kan du förhöja din dukning till fest.
  • Kan jag ha flera ljusslingor?

    Ju fler ljusslingor du har desto mysigare och vackrare blir det. Eftersom de flesta är led-slingor drar det inte mycket el att ha många ljusslingor, både utomhus och inomhus. Så dekorera både trädgården och hemmet med ljusglädje!