Skippa sidhuvud och gå vidare.

MIDSOMMARKAMPANJ - spara upp till 60%!

Runt matbord utomhus

76 st produkter
Visar 24 av 76 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Med ett runt matbord utomhus skapar du en inbjudande och stilfull miljö för trädgårdsfester och familjemiddagar. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av runda matbord i olika storlekar och stilar, som passar alla behov och smaker. Våra runda matbord för utomhusbruk i högkvalitativt material tål både sol och regn, och är designade för att hålla länge. Låt oss hjälpa dig att hitta det perfekta runda matbordet utomhus för att skapa minnesvärda stunder under varma sommardagar och kvällar.

Vilken storlek ska jag välja på mitt runda utebord?

För att välja rätt storlek på ditt runnda matbord utomhus är det viktigt att tänka på hur många personer som ska använda bordet regelbundet. De flesta av våra runda utebord finns i flera olika storlekar, så du kan hitta ett bord som passar perfekt till din trädgård eller uteplats.

Vilken typ av stolar kan jag ga till ett runt matbord från Trademax?

Våra rundade matbord är designade för att passa med många typer av stolar. Vi rekommenderar att du väljer stolar i samma stil och material som bordet för en enhetlig look. Tänk också på att välja stolar som passar till höjden på ditt runda matbord.

Kan jag lämna mitt runt matbord utomhus under vinterhalvåret?

Vi rekommenderar att du förvarar ditt runda matbord inomhus under vinterhalvåret för att förlänga dess livslängd. Om det inte är möjligt att förvara bordet inomhus, se till att täcka det med en skyddande presenning för att skydda det från väder och vind.