Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Svart växthus

22 st produkter
Visar 22 av 22 produkter

Populära filtreringar

  • Hur väljer jag växthus?

    Både utseende och storlek på växthuset är viktigt när du väljer. Fundera på om en mer gammaldags eller en mer modern stil passar dig bäst. Hur stort växthus du ska välja beror dels på vilka växter du tänker ha där och hur mycket du vill odla i ditt växthus. Om du vill ha växthuset som ett orangeri, där du kan sitta och njuta av en fika eller lite att dricka när skymningen faller, så behöver du se till att det finns tillräckligt med utrymme för bord och stolar.
  • Vad är fördelarna med ett svart växthus?

    Dels ser ett svart växthus väldigt elegant ut och dels blir det inte synligt smutsigt så fort som ett växthus i ljusare färg. Just ett svart växthus är klassiskt och passar in i alla trädgårdar. Det är lätt att matcha buskstöd och andra trädgårdsattiraljer med ditt svarta växthus, så att du får en fantastisk helhet i trädgården.
  • Var är det bäst att placera mitt växthus?

    Du vill ha ditt växthus placerat i de väderstreck där växterna får ordentligt med sol. Om du har öppningsbara delar i växthuset kan även den vanligaste vindriktningen i din trädgård vara något att ta hänsyn till. Men framför allt bör du placera ditt växthus så att du har störst nytta av det, vare sig det är som ett vackert uterum eller som ett ständigt växande skafferi av fräscha grönsaker. När du placerar ditt växthus, tänk även på att du både kommer att titta på och titta ut ifrån ditt växthus.