Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 9 av 9 produkter
Ett planteringsbord är en praktisk möbel för trädgårdsentusiaster. Det är vanligtvis tillverkat av trä och har en arbetsyta där man kan plantera och ompottera växter. Planteringsbordet har ofta hyllor eller lådor för att förvara trädgårdsredskap och växtmaterial. Det är en bekväm lösning för trädgårdsarbete eftersom det ger en höjd som är skonsam för ryggen. Dessutom kan man enkelt organisera och hålla ordning på sina växter och redskap. Planteringsbord finns i olika storlekar och stilar för att passa olika trädgårdar och behov.

Planteringsbord - det enkla sättet att plantera

 • Vem behöver ett planteringsbord?

  Alla - att plantera är något som alla kan göra oavsettutrymme. Våra planteringsbord kommer i olika storlekar ochformer så de passar både i trädgårdar, men även påbalkonger. Vi säljer ofta våra planteringsbord på rea -vilket betyder billig plantering för dig.
 • Vad för material är bäst?

  Vi säljer planteringsbord av olika material beroende på vaddu är ute efter. Men allt material som våra planteringsbordär tillverkade i är hållbart och håller i många år utomhus.
 • Vad man kan använda ett planteringsbord till?

  Du kan använda ett planteringsbord till att planterablommor, grönsaker eller varför inte odla dina egnakryddor? Våra planteringsbord är enkla att sköta om, ochgör det enkelt att plantera.
 • Är det svårt att montera ett planteringsbord?

  Nej, att montera ditt planteringsbord är enkelt och du kanhantera monteringen själv. Den kommer med tydligainstruktioner så du kan montera ditt planteringsbord ochbörja att plantera. Vi hjälper dig med billig plantering,och att göra din trädgård eller balkong unik och vacker.