Planteringsbord & odlingsbord utomhus

11 st produkter
Kampanj
2098658(6).jpg

Planteringsbord - det enkla sättet att plantera

Ett planteringsbord är en smart investering både för dig som vill kunna plantera med eller utan en trädgård. Vi säljer därför billiga planteringsbord hos oss på Trademax. Du kan dessutom välja mellan olika modeller av planteringsbord. Hos oss kan du köpa planteringsbord med lådor, eller ett stort planteringsbord för trädgården. Fördelen med planteringsbord är att det är enklare än att plantera direkt i marken, plus att du är fri att flytta den precis vart du vill.

Vem behöver ett planteringsbord?

Alla - att plantera är något som alla kan göra oavsett utrymme. Våra planteringsbord kommer i olika storlekar och former så de passar både i trädgårdar, men även på balkonger. Vi säljer ofta våra planteringsbord på rea - vilket betyder billig plantering för dig.

Vad för material är bäst?

Vi säljer planteringsbord av olika material beroende på vad du är ute efter. Men allt material som våra planteringsbord är tillverkade i är hållbart och håller i många år utomhus.

Vad man kan använda ett planteringsbord till?

Du kan använda ett planteringsbord till att plantera blommor, grönsaker eller varför inte odla dina egna kryddor? Våra planteringsbord är enkla att sköta om, och gör det enkelt att plantera.

Är det svårt att montera ett planteringsbord?

Nej, att montera ditt planteringsbord är enkelt och du kan hantera monteringen själv. Den kommer med tydliga instruktioner så du kan montera ditt planteringsbord och börja att plantera. Vi hjälper dig med billig plantering, och att göra din trädgård eller balkong unik och vacker.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj