Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 2 av 2 produkter
Det finns något ursprungligt och tillfredsställande i att odla hemma. Att se blommor växa från frö till det första späda bladparet, att faktiskt kunna skörda och äta grönsaker och rotfrukter du odlat själv. I vårt relativt svala land görs detta bäst med hjälp av ett litet växthus eller en växthustunnel. Du kan köpa ett litet växthus på nätet hos oss.

Köp litet växthus för odling billigt hos Trademax

 • Hur väljer jag rätt växt hus?

  Dina behov ska styra ditt val. Vill du njuta av blommor eller kunna skörda chili till din matlagning? Mycket eller lite, nybörjare eller veteran? Ett litet väggväxthus i glas ger värme och skydd åt exempelvis tomater. Välj efter storlek och handla små växthus online.
 • Hur inreder jag ett litet växthus?

  Här kan du odla tomater prydligt på rad, ha vinstockar som kryper mot himlen och exotiska växter som för tankarna till medelhavet. Ett växthus kan du även använda till mer än odling. Kanske vill du ha ett litet lusthus på tomten, med fri sikt mot himlen. Tack vare växthusets glastak kan du njuta av en stjärnklar himmel året runt, oavsett väderlek. Det enda du behöver göra är att ställa iordning så att du får den komfort du trivs allra bäst med, oavsett om det så är en solstol eller en elegant soffa i konstrotting.
 • Var ska jag placera mitt lilla växthus?

  Många växter tycker om solljus men inte stekande hett. Sätt ditt billiga växthus ljust men se till att det finns något som skuggar också, till exempel ett träd i närheten. Vattna ordentligt, speciellt i början när dina växter är små och har begränsat med resurser.
 • Ska jag köpa ett litet växthus i glas eller plast?

  Båda sortens material kan fungera bra. Små växthus i glas är tyngre än de i plast men annars släpper de in lika mycket ljus. Ett växthus i glas som du köper på nätet ger nöje och sysselsättning länge.