Växthus

173 st produkter
Kampanj
ef15ab33cabec7da7a25096a41c92c774d96fbb4.jpg

Här hittar du vackra, praktiska och eleganta växthus från oss på Trademax! Ställ in ett par sköna stolar i ditt alldeles egna orangeri som erbjuder vila och en chans att stanna upp och njuta av den vackra tillvaron. Ett växthus, litet som stort, är en dröm för många av oss och innebär en stor njutning på mer än ett sätt. Inte bara är det ett rum där växtlighet och underbara dofter samlas, det är också ett hus som kan ge mycket tillbaka i form av växter, blommor, frukter och grönsaker.

Snygga och praktiska växthus

Vilket växthus ska jag välja?

När du ska köpa växthus är det bra att göra research kring olika växthus samt vilka plantor du tänka odla. Ett drivhus mot vägg är det perfekta alternativet för de som har mindre utrymme att inreda, till exempel för de som har en mindre altan eller balkong. Ett väggväxthus är perfekt för den som vill vinterförvara sin växter. Med hjälp av värmen från husväggen håller det drivhuset i en behaglig temperatur. För dig med stor trädgård är ett fristående växthus optimalt. Är du ute efter största möjliga växthus kan vi ordna det åt dig, eller är det kanske ett litet mindre växthus där dina odlingar får växa fritt och frodas? Oavsett vad du har för mål med ditt växthus så är det här hos Trademax som du hittar din unika lösning.

Fristående eller väggväxthus?

Ett växthus mot vägg är det perfekta alternativet för de som har mindre utrymme att inreda, till exempel för de som har en mindre altan eller balkong. Dock är ett väggväxthus perfekt för den som vill vinterförvara sin växter. Med hjälp av värmen från husväggen håller det växthuset i en behaglig temperatur. För dig med stor trädgård är ett fristående växthus optimalt. Är du ute efter största möjliga växthus kan vi ordna det åt dig, eller är det kanske ett litet mindre växthus där dina odlingar får växa fritt och frodas? Oavsett vad du har för mål med ditt växthus så är det här hos Trademax som du hittar din unika lösning.

Hur inreder jag ett växthus?

Fördelen med växthus är att du kan inreda precis så som du känner för. Du kan ha tomatodling på rad, vinrankor som klättrar mot taket och exotiska växter som tar dig till medelhavet. Kanske vill du använda ditt drivhus till mer än bara odling. Inred med härliga loungemöbler och njut av en stjärnklar himmel - tack vare växthusets glastak.

När kan jag börja odla i växthus?

Så fort våren kommer krypandes och du fyllt på med ny jord kan du börja odla. Tänk på att det tar cirka 5 till 8 veckor från det att du sått till att dina odlingar börjar ta form. Du behöver också vara försiktigt med frostkänsliga plantor och se till att du har dem inne fram till dess att risken för nattfrost är över.

Var ska jag placera mitt växthus?

Hur och var du placerar ditt växthus är väldigt viktigt. Dina odlingar och växter måste få tillräckligt med ljus, men inte för mycket solljus. Att placera växthuset så det får vandrande skugga är det optimala, där förmiddagssol är bättre än eftermiddagssol. Vi har växthus för både vägg, trädgård och balkong. Bara din fantasi sätter gränser.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj