Trädgårdsskötsel

1 265 st produkter
Kampanj
2060362(8).jpg

Hos Trademax finns det du behöver för att göra din trädgård eller balkong till en prunkande oas av växter och grönsaker. I vår kategori för odling hittar du bland annat små och stora växthus samt planteringsbord som underlättar trädgårdsarbetet. Vi har också fina krukor och hyllor som blir snygga tillskott i trädgården.

Odla var du vill

Oavsett om du bor i hus eller i lägenhet kan du ägna dig åt odling. Om du vill göra odlingen enkel och slippa plocka allt för mycket ogräs så är det bra om du använde dig av en odlingslåda. På så sätt gränsar du av dina odlingar från övrig växtlighet. Du som bor i lägenhet men ändå vill odla kryddor eller grönsaker kan göra det genom att odla på balkong. På balkongen kan man ofta få plats med ett mindre växthus, till exempel ett väggväxthus. På så sätt kan man börja odlingssäsongen tidigt. Glöm inte heller att din trädgård ska vara trevlig att vistas i. Investera därför i fina utestolar och trevlig utomhusbelysning.

Ta hand om trädgårdsutrustningen på rätt sätt

När man har investerat i nya saker till trädgården vill man att de ska få ett riktigt långt liv. Det finns en hel del saker du kan göra för att förlänga livet på din trädgårdsutrustning. För att ditt växthus ska fungera optimalt för odling och hålla länge är det viktigt att det hålls rent. Om växthuset är av glas kan du enkelt putsa det med vanligt glasputsmedel. Förvara inte heller överflödig jord och gödning i växthuset eftersom det kan dra åt sig skadedjur. Hos oss hittar du även ett stort utbud av växthustillbehör som underlättar skötseln och underhållet av ditt växthus.

Allt för odling

På Trademax hittar du ett stort utbud av prisvärda och praktiska produkter för odling. Vi har till exempel växthus och odlingsbord i många olika modeller och storlekar. Hos oss har du alltid fri frakt och öppet köp på hela vårt sortimentet.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj