Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 658 produkter
1
...
28

Att skapa sin drömträdgård är både spännande och roligt! Hos Trademax hittar du allt du kan tänka dig behöva för att skapa en magisk trädgård. Här hittar du allt från odlingstillbehör, grillar, förvaring, trädgårdsmöbler och mycket mer. Förverkliga din trädgårdsdröm och gör din trädgård till en plats att trivas och umgås i.

Vanliga frågor och svar

 • Hur skapar jag en snygg trädgård?

  Oftast är en trädgård en plats för många olika aktiviteter. Hos Trademax kan du hitta ett brett sortiment som passar alla stilar och intressen. Vi erbjuder växthus, lusthus och en mängd olika trädgårdsdekorationer. Du hittar även allt du behöver för att skapa den optimala grillplatsen. Trademax erbjuder gasolgrillar, kolgrillar och alla tillbehör du kan tänka dig.
 • Vilka trädgårdsredskap behöver jag?

  För att en trädgård ska vara trivsam att vistas i krävs det bra redskap för att göra ett bra trädgårdsarbete. Genom rätt trädgårdsredskap blir det lättare att sköta allt trädgårdsarbete och du ger dig själv och din trädgård de bästa förutsättningarna. Hos Trademax hittar du allt material och verktyg du behöver för att skapa en vacker och lättskött trädgård.
 • Varför behöver jag underhålla min trädgård?

  Genom att ha en välvårdad trädgård ger den ett välkomnande intryck. Både för gäster men även för dig själv. Underhåller du din gräsmatta, dina träd, rabatterna och planteringar, håller de sig längre och växer sig till att bli vackrare och vackrare år efter år.
 • Vilka verktyg behöver jag för trädgårdsskötsel?

  Vilka redskap du behöver för att ta hand om din trädgård beror på trädgårdens storlek och vilka träd, växter och buskar du har. Oavsett om du ska beskära äppelträd, odla egna grönsaker eller rensa ogräs så har vi trädgårdsredskapen för dig. När du ska underhålla dina fruktträd behöver du till exempel en sekatör för att klippa bort grenar. För tjockare grenar behöver du även en grensax, som är mer kraftfull än en sekatör, och vid riktigt grova grenar passar en såg bäst. Om du har buskar i din trädgård fungerar det toppen att klippa dessa med en häcksax. En spade känns som ett måste vid trädgårdsarbetet och fungerar utmärkt både när du ska plantera blommor, odla grönsaksland eller sätta rabattkanter. Har du en stor trädgård att ta hand om kan du även behöva en skyffel som klarar av att skotta såväl snö på vintern som sand och jord under vår och sommar. Slutligen är en ogräsrensare ett måste vid trädgårdsskötsel.