Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 35 produkter
12

Tillbehör till växthus kan hjälpa till att skapa ett perfekt odlingsklimat, vilket gör det lättare att odla framgångsrikt och hjälper dina växter trivas året runt. Hos Trademax hittar du praktiska och effektiva produkter som är enkla för både nybörjare och avancerade trädgårdsmästare.

Tillbehör för alla växthus

  • Vilket är det viktigaste tillbehöret till växthus?

    Olika tillbehör gör nytta för olika ändamål. Gemensamt för alla typer av växthus är att du behöver ha någon form av lösning för ventilation, skugga, värme samt bevattningssystem.
  • Vilka tillbehör kan jag använda för att inreda mitt växthus?

    Beroende på vad du ska använda ditt växthus till kan olika växthustillbehör behövas. Ska du odla kan hyllor, bord, fröbäddar, odlingslådor, krukor, verktyg och trädgårdsverktyg vara en bra början. Ska växthuset agera ett mysigt orangeri kan ett caféset med bord och stolar eller en liten loungegrupp med kuddar, filtar och ljus vara mysigt. Det är bara din fantasi som sätter stopp för att kunna skapa en mysig oas. Det kan vara skönt om ditt växthus har en bekväm sittplats och olika krukor, odlingslådor och andra tillbehör som underlättar ditt arbete. Ta in krukor och dylikt under vinterhalvåret så vet du med säkerhet att de klarar väder och vind.
  • Kan jag köpa växthustillbehör billigt från Trademax?

    Vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter till ett bra pris. Hyllor, bord, fröbäddar - vi har allt. Dessutom kan du enkelt beställa verktygsvagnar eller täckdukar billigt online. Utforska vårt breda sortiment av tillbehör och beställ det som passar dig, dina behov och ditt växthus. Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp, så du i lugn och ro kan fundera hemma om det blev rätt köp för dig.