Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 4 av 4 produkter
Har du en liten trädgård eller vill odla på balkong kan ett väggväxthus, odlingsvitriner eller hängande växthus vara ett alternativ. Se över vad som passar dina behov och utforska Trademax sortiment.

Vanliga frågor om väggväxthus

 • Ska jag ha ett växthus mot vägg?

  Med ett väggmonterat växthus kan du enkelt skapa din egen köksträdgård och njuta av hemodlade produkter nära köket. Det kan fungera som en inglasad uteplats och bli husets nya favoritplats för morgonkaffe och sena middagar, eller utnyttja baksidan av garaget och förvandla det till en grönskande oas.
 • Vad ska jag tänka på när jag väljer växthus?

  Dels behöver du fundera på hur stor odlingsyta du behöver och dels om du vill använda växthuset som ett uterum att sitta i, förutom att odla där. Ett klassiskt växthus i härdat glas fungerar perfekt att möblera för att kunna sitta och njuta av värmen och växtligheten. Det är dock inte stort nog för odling i större skala. Ett tunnelväxthus går att få i vilken storlek du vill men är enbart anpassat för odling.
 • Jag vill ha växthus men har en liten trädgård, hur gör jag?

  Välj antingen ett växthus mot vägg eller en odlingsvitrin på hjul, som är lätta att få plats med. Med ett växthus mot vägg kan du få samma yta som ett fullstort växthus, men i flera delar istället. En odlingsvitrin på hjul är flyttbar och därmed mer flexibel för en liten trädgård.
 • Kan jag ha växthus på balkong?

  Det finns till exempel växthus du hänger på balkongräcket. Du kan också välja ett växthus mot vägg eller en odlingsvitrin på hjul, som du kan flytta runt när den är i vägen. En balkong är ofta en skyddad plats så du kan få extra skjuts för växtligheten i ditt växthus.