Fristående växthus

142 st produkter
Kampanj
1939105(1).jpg
Hos Trademax hittar du vackra, praktiska och eleganta växthus! Vi erbjuder en mängd olika alternativ som passar dina behov - stora som små. Ställ bekväma stolar i ditt alldeles egna växthus för vila med naturen som bakgrund. Njut av livet med våra växthus som ger stor glädje både visuellt och mentalt.

Förläng odlingssäsongen med ett fristående växthus

Var ska jag placera mitt växthus i trädgården?

Den absolut bästa placeringen för ett växthus är där det förekommer vandrande skugga. När det är som varmast mitt på dagen är det bra om möjligheten finns att växthuset skuggas av ett hus eller träd. Det bästa är morgonsol, då värms det upp på morgonen och håller sig varm hela dagen.

Vad passar att odla för en nybörjare?

Om du vill kunna skörda dina egna grönsaker köper du en liten billig växthustunnel och sätter potatis, bönor och morötter eller något annat gott. Tomater fungerar också bra, gärna i ett billigt drivhus i glas som du köper online.

Vilken storlek växthus behöver jag?

Du behöver ha klart för dig vad du ska använda det till. Ska det enbart vara för att odla grönsaker och kryddor, eller vill du ha möjligheten att sitta och njuta av en kopp kaffe? Kanske vill du ha möjlighet till både och. Oavsett vilket hittar du med all säkerhet ett växthus som passar dig och dina behov. Vi erbjuder både stort och litet växthus.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Kampanj