Växthus från Vitavia

Visar 203 prisvärda produkter
Sortera på

Här hittar du vackra, praktiska och eleganta växthus från oss på Trademax! Det är dags att äntligen uppfylla din dröm om ett eget växthus! Här kan du odla tomater prydligt på rad, ha vinstockar som kryper upp mot himlen och exotiska växter som för tankarna till medelhavet. Ställ in ett par sköna stolar i ditt alldeles egna växthus som erbjuder vila och en chans att stanna upp och njuta av den vackra tillvaron. Ett växthus, litet som stort, är en dröm för många av oss svenskar och innebär en stor njutning på fler sätt än ett. Inte bara är det ett rum där växlighet och underbara dofter samlas, det är också ett hus som kan ge dig mycket tillbaka i form av frukter och grönsaker. 

Växthus från Vitavia

Ett växthus kan du alltså använda till mer än odling. Kanske vill du ha ett litet lusthus på tomten, med fri sikt mot himlen. Tack vare växthusets glastak kan du njuta av en stjärnklar himmel året runt, oavsett väderlek. Det enda du behöver göra är att ställa iordning så att du får den komfort som du trivs allra bäst med, oavsett om det så är en solstol eller en elegant soffa i konstrotting.

Här på Trademax hittar du många olika typer av växthus. Det gör att du kan vara väldigt kräsen i ditt val av växthus, och kan få det precis som du vill ha det. Är du ute efter det största möjliga som finns på marknaden kommer vi att kunna ordna det åt dig, eller är det snarare ett litet mindre växthus som du har i drömmarna där dina odlingar får växa fritt och frodas? Oavsett vad du har för mål med ditt växthus så är det här hos Trademax som du hittar din unika lösning. Vi jobbar hårt för att du ska kunna känna service och hög kvalité från dess att du får hjälp med din beställning tills ditt växthus står färdigt på din tomt. Det är bland annat av den anledningen som vi väljer att sälja växthus från Vitavia.

Vitavia 
Vitavia är ett varumärke som har mer än 30 års erfarenhet av växthusförsäljning. Vitavia erbjuder ett brett sortiment. Det finns större växthus för den passionerade hobbyodlaren och mindre väggväxthus som är perfekta på balkonger, koloniområde och mindre trädgårdar. Med andra ord så är det från Vitavia som du hittar växthus i alla storlekar och former. Det gör det som sagt lätt för dig att anpassa växthuset efter din tomt eller balkong. Du behöver med andra ord inte lägga extra tid och kraft på att förbereda för ett växthus du behövt nöja dig med, utan här hittar du precis den form och storlek som du har tänkt dig. Förverkliga din dröm om ett växthus, hur du än bor, med hjälp av oss på Trademax!

Uppfyll din dröm om ett eget växthus!
Här kan du odla tomater prydligt på rad, ha vinstockar som kryper upp mot himlen och exotiska växter som för tankarna till medelhavet. Ställ in ett par sköna stolar som erbjuder vila och en chans att stanna upp och njuta av den vackra tillvaron.  Tack vare växthusets glastak kan du njuta av en stjärnklar himmel året runt, oavsett väderlek. Det enda du behöver göra är att ställa in en bekväm stol och luta dig tillbaka.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar