Skippa sidhuvud och gå vidare.

Det sitter i detaljerna – gardinupphängning

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Rama in utsikten med hjälp av vackra gardiner! Mjuka textiler i köket, sovrummet och vardagsrummet skapar genast en mysigare och mer hemtrevlig atmosfär. Häng upp dina gardiner med hjälp av en trendig gardinupphängning. Här hittar du mängder av trevliga gardinstänger i flera olika stilar, exempelvis klassisk och traditionell eller minimalistiskt modern. Du kan givetvis välja bland flera längder så att du hittar en gardinupphängning som har rätt mått för dina fönster. Hitta något du gillar och välj bland olika material, färger och former!

Tänk utanför boxen vid gardinupphängning

Gardiner hänger traditionellt sätt vid ett fönster, men varför inte tänka lite utanför boxen? En ny trend som vi sett mycket av på senaste är att dekorera väggar med gardiner. Detta skapar en ombonad och nästan hotellik känsla. Den nya gardintrenden är väldigt passande för bland annat sovrummet där textilier gärna får stå i centrum. Du kan garanterat hitta en vacker gardinupphängning här som kan passa att hänga upp gardinerna på. För dig som vill hänga upp dina gardiner vid ett fönster är det alltid snyggast att hänga upp din gardinupphängning vid taket, cirka 10-15 centimeter ovanför fönsterkarmen. Om gardinupphängning sitter precis i fönsterkanten kommer det se trångt och instängt ut.

Ett annat bra tips när du ska hänga upp dina gardiner är att de hellre ska vara något för långa än lite för korta. En del böljande gardintyger blir mycket dekorativa om de ligger lite på golvet. För korta byxor är inte så snyggt, detsamma gäller gardinerna.