Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Sänggavel REA

27 st produkter
Visar 24 av 27 produkter
12

Populära filtreringar

Hitta en sänggavel på Black Friday REAN 2023

Med en sänggavel blir sängen komplett. Sänggaveln ger en mjuk inramning till sängen och du slipper riskera att slå huvudet i en hård vägg eller halka runt mot en kall vägg när du sitter och läser i sängen. En sänggavel bäddar in dig i en mjuk värld när du ska sova, och pryder ditt sovrum när du är vaken.

Hur hög är en sänggavel på REA?

Du kan hitta sänggavlar med olika höjd på vår Black Friday REA. Höjden du har på din sänggavel beror på hur hög din säng är och hur högt du vill att sänggaveln ska sticka upp över sängen. Om du till exempel vill kunna sitta upp mot din sänggavel behöver du en lite högre variant. Mät hur hög din säng är nu och jämför med den sänggavel du är intresserad av. Mellanskillnaden är den bit som sänggaveln sticker upp ovanför sängen. Tänk på att det faktiskt också är en inredningsfråga, en högre sänggavel sätter större prägel på rummet än en lägre.

Passar en sänggavel på REA för min säng?

Vi har flera varianter av sänggavel på vår Black Friday REA. Olika storlekar passar olika sängar och du får utgå från den sängen du tänkt ha sänggaveln till. Ta reda på hur bred sängen är så kan du matcha den mot sänggavelns bredd. Kolla också gärna av sänghöjden så kan du få en sänggavel som går upp över sängen precis så mycket som passar dig. Tycker du det är svårt kan du höra av dig till vår kunniga kundtjänst. De vet precis hur man gör och hjälper dig gärna att fynda en sänggavel på Black Friday REAN!