Grå sänggavel

181 st produkter
  • Grå
1243881(3).jpg

Med en mjuk sänggavel får du ett skönt stöd för huvudet om du ska läsa eller se på film i sängen. Väljer du dessutom en grå sänggavel får du en känsla av lyx i sovrummet. Men en grå sänggavel skyddar också väggen bakom sängen. På Trademax har vi ett stort utbud av sänggavlar i olika storlekar, färger och former.

Praktiskt och snyggt med en grå sänggavel

Hur ska jag tänka när jag väljer sänggavel?

Trenden med en grå sänggavel håller i sig och det är lätt att förstå varför då en grå huvudgavel, som det också kallas, är både praktisk och snygg. Det finns därför gott om grå sänggavlar att välja mellan och det första du ska bestämma är hur bred och hög du vill ha den. Är du lång är det ofta lite skönare med en högre sänggavel eftersom du då kommer att sitta bekvämare i sängen när du lutar dig bakåt. När det kommer till färger kan en grå sänggavel många gånger upplevas som mer sofistikerad och lyxig än en gräll färg. Men du kan också välja en färg som matchar färgen på väggen bakom sängen.

Hur rengör jag en stoppad grå sänggavel?

En stoppad grå sänggavel ska helst dammsugas en gång i veckan för att bli av med damm och kvalster. Skulle du få en fläck på sänggavelns grå tyg kan du försöka få bort den med hjälp av ljummet vatten och en frottéhandduk. Men var försiktig med rengöringsmedel då dessa kan bleka tyget. Vill du ha fler tips om hur du rengör och sköter om dina möbeltextilier är du välkommen att kontakta Trademax kundsupport.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar