Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Sängförvaring

59 st produkter
Sängbord & nattduksbord
Sängbord & nattduksbord
Sänglåda
Sänglåda
Sängkista
Sängkista
Visar 24 av 59 produkter
1
...
3

Vi människor spenderar ungefär en tredjedel av vårt liv i sängen och därmed i sovrummet. Sovrummet är en av de platser där vi spenderar som mest tid, vilket gör det till ett viktigt rum i vårt hem. I sovrummet vill vi gärna skapa en fridfull känsla med möbler och inredning som får oss att komma till ro. För att kunna göra det krävs en hel del smarta förvaringsmöjligheter där vi kan stoppa undan våra saker. Med praktisk sängförvaring från Trademax så förvarar du dina saker med stil och håller ordning i sovrummet.

Smart sängförvaring

Smart sängförvaring är A och O när det kommer till att skapa ett trivsamt sovrum. Det finns en mängd olika alternativ att välja på när det kommer till smart sängförvaring. Ett bra alternativ är sänglådor som både frigör utrymme och smidigt gömmer undan dina saker. Du kan också välja en snygg sängkista eller bänk med förvaring som blir en snygg inredningsdetalj och erbjuder en extra sittplats i ditt sovrum, samtidigt som du kan förvara saker i den. Ett annat smart alternativ är att välja en sänggavel med förvaring eller varför inte en sänghylla? Komplettera med en stilfull förvaringskorg för riktigt stilsäker förvaring. Kombinera gärna fler smarta alternativ för att skapa den perfekta sängförvaringen för just ditt hem!

 

Sängförvaring i olika utföranden

Fundera över vad du vill ha ut av din sängförvaring. Om du vill skapa mer plats och gömma undan så mycket saker som möjligt så är sänglådor det smidigaste alternativet. Vi har sänglådor i olika storlekar för att du ska kunna välja det som passar just din säng. Om du istället vill kombinera stil och inredningsdetaljer med smart förvaring så är en sängkista eller sängbänk det ultimata alternativet. Vi har sängförvaring i olika färger, material och design som passar för de flesta sängar. Hos trademax hittar du allt du behöver för smart förvaring i sovrummet.