Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Sänggavel sammet

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Populära filtreringar

Du ska sova bekvämt och bra i din säng, men kanske vill du också äta frukost där eller läsa en bok eller titta i morgontidningen. En sänggavel är därför praktisk, för den skyddar väggen bakom sängen när du sitter upp. Du kan luta dig mot en snygg sänggavel i sammet, lägga upp kuddar efter eget önskemål och ha det mysigt. Det är också prydligt att kombinera både överkast och sänggavel i sammet för det ger en harmonisk helhet som är snygg i rummet.

Skapa en känsla av lyx med en sänggavel i sammet

  • På vilket sätt skyddar sänggavel i sammet väggen?

    Hår kan ofta bli lite flottigt, och det är lätt att man får fettfläckar, hudcreme m.m. på väggen om man lutar sig mot den utan någon form av skydd. Risken är också stor att man råkar sätta ett fingeravtryck på den ljusa tapeten. En sänggavel isammet håller väggen fläckfri, och det är lätt att dammsuga gaveln och torka av den om det skulle behövas.
  • Finns det fördelar med en sänggavel i sammet?

    Den är mjuk och stoppad och därför mycket bekväm att luta sig mot jämnfört mot en huvudgavel i exempelvis trä eller metall. Med en sammet sänggavel riskerar du inte att kuddar, tidningar eller din pyjamas ramlar ner mellan sängen och väggen. En sänggavel i sammet gör det ombonat där du ska sova, och det är lätt att trivas där när familjen kryper upp för att mysa och titta på TV.
  • Är en sänggavel i sammet dyr?

    Nej, för du handlar den prisvärt hos oss på Trademax. Vi har flera snygga modeller som du kan välja mellan och det ger en känsla av lyx därhemma men till en mycket rimlig kostnad. Du kan unna dig att ha ett vackert sovrum, och när du kombinerar en sänggavel sammet med till exempel ett överkast för dubbelsäng, ser det både exklusivt och välstädat ut. Du tillbringar mycket tid i sovrummet, så det är en bra investering i trivsel och avkoppling att inrätta det snyggt.