Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sänggavel i trä och huvudgavel i trä

12 st produkter
Visar 12 av 12 produkter

Populära filtreringar

Prio ett när du inreder ditt sovrum är alltid att skapa goda förutsättningar för sömn. Du sover tryggt och bra i en säng som har en stabil sänggavel vid huvudändan. Sänggavlar finns i olika material och storlekar och Trademax erbjuder sänggavlar i trä till ett bra pris. För bästa möjliga sömn bör du placera din säng i ett lugnt rum som endast är avsett för att sova i. Att därtill ha en stadig sänggavel i trä skapar de bästa förutsättningarna för återhämtning. Oavsett om du har enkelsäng eller dubbelsäng bör du investera i en snygg sänggavel trä. Hos oss hittar du sänggavlar olika utföranden, material och färger.

Inred ditt sovrum med en praktisk träsänggavel

  • Finns det sänggavlar i trä med förvaring?

    I många hem kan sovrummet vara litet och vanligtvis prioriterar man en ordentlig säng. Innebär det att du inte har plats för sängbord vid sidan av sängen kan du köpa en praktisk sänggavel i trä med hyllor och förvaring. Trademax har sänggavlar med integrerad förvaring för dig som bor litet eller som vill få plats med mycket.
  • Vilka fördelar har en sänggavel i trä?

    Sänggavlar eller huvudgavlar finns i material som metall, trä och textil. Fördelen med att välja en huvudgavel i trä är först och främst att trä är ett naturmaterial som vi människor blir lugna av. Med naturmaterial i din inredning skapar du lugn och harmoni. Träet har en levande struktur som gör att rummet känns mjukare och det blir en snygg kontrast till övriga färger och material.
  • Är en sänggavel i trä tidlös?

    Materialet trä, liksom andra material, kommer och går i trender inom inredning. Olika färger, träslag och strukturer varierar från år till år. En sänggavel i naturligt trä är betydligt mer tidlös än en färgad sänggavel eller en gavel i mönstrad textil. När du investerar i en sänggavel i trä gör du en långsiktig investering.