Sängben

43 st produkter
Kampanj
dd6b6f759cb6ff49927353bae83eeb7bf220c56d.jpg

Sängben kan verka som en detalj men det är en detalj som gör skillnad på hur din säng ser ut. Din säng är en viktig investering och är den möbel som dominerar ditt sovrum och då är det självklart att den ska vara vacker och stilren hela vägen ner till sängbenen.

Uppdatera sängens höjd och utseende med nya sängben

Varför ska jag ha sängben?

Den vanligaste och mest bekväma modellen av säng är en resårmadrass som man toppar med en bäddmadrass. När du väljer resårmadrass ingår det inte ben till madrassen utan det väljer du själv. När du sover är det bra att komma upp en bit från golvet och sängben gör att din säng höjs upp och blir som en möbel i ditt sovrum.

Vilka olika sorter av sängben finns det?

Det finns sängben i olika höjd och material så när du väljer ben till din madrass ska du tänka på vilka andra möbler du har i rummet som din säng ska harmoniera med. Sängben är det som gör att din resårmadrass får karaktär. Du kan därför välja bland modeller i trä eller metall och de som är enkla eller har former.

Är det lätt att montera sängben?

Det är lätt att montera sängben på en resårmadrass eftersom de har en skruv på toppen som du passar in i din madrass. Det är bara viktigt att du har samma diameter på skruven i benet som på det förborrade hål som finns i fästet på din madrass. Sängben går också att använda till andra möbler som soffor och fåtöljer.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj