Sängbord och nattduksbord i mässing

2 st produkter
  • Mässing
1737089(1).jpg

Om man vill att sovrummet ska få en aura av lyx är det värt att titta på sängbord i färg av guld och mässing hos oss på Trademax. En enhetlig design i sovrummet får man genom att kombinera de centrala möblerna, sängen och sängborden. Hitta ditt sängbord mässing hos oss på Trademax.

Sängbord i mässing ger en lyxigare design

Ska ett nattduksbord av mässing fästas i väggen?

Det kan hända att du behöver fästa nattduksbordet av mässing i väggen. Det beror på hur det står och om fronten är tyngre än bakstycket. Att fästa nattduksbordet i väggen är inte komplicerat, men kontrollera vilket material väggen har. I en betongvägg behöver du förborra och sätta i plugg. Stöter du på problem hjälper vi på Trademax dig gärna!

Måste jag montera ett sängbord i mässing själv?

Det finns sängbord av mässing som du behöver montera ihop själv hemma. Monteringen är enkel och gjord så att personer utan specialkunskaper ska klara av det. I instruktionerna ska det framgå hur du gör för att montera ihop sängbordet, men vi finns tillgängliga på Trademax kundsupport och hjälper dig om du kör fast.

Hur sköter jag ett nattduksbord med marmorskiva?

Om du har ett nattduksbord med marmorskiva är det enklast att du torkar av det någon gång i veckan med en lätt fuktig trasa. Använd bara ljummet vatten och såpa för att hålla rent, det räcker, starka kemikalier kan förstöra maromorytan. Eftersom ytan är känslig mot kemikalier rekommenderar vi att du torkar av direkt om du spiller syrliga drycker som vin och juice.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Förvaringstyp
Förvaring
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)