Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sängbord och nattduksbord i guld

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Populära filtreringar

Med ett exklusivt sängbord i guld får ditt sovrum den lyxiga känsla du vill ha. Ett sängbord i guld är inte enbart en lyxig komponent till ditt sovrum utan även en praktisk avlastningsyta för en god bok, en vacker lampa och din väckarklocka.

Exklusivt sängbord & nattduksbord i guld

  • Hur högt ska ett sängbord vara?

    Man brukar säga att ett nattduksbord ska vara i höjd med toppen av madrassen eller 5-10 cm högre. Detta gör att ditt sängbord guld ser ut att passa bra till din säng och ger ett estetiskt tilltalande intryck.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer nattduksbord i guld?

    Först och främst så ska du välja ett sängbord som du tycker är fint att titta på. Utöver det kan det vara bra att utvärdera om, och isåfall hur mycket förvaring du behöver i nattduksbordet samt höjden på sängbordet. När du väljer ett sängbord i guld från oss på Trademax får du inte bara en unik och vacker möbel. Du får också ett praktiskt nattduksbord med gott om utrymme i skåpet bakom den gyllene fronten. Sängbordet har en ram av svart trä som ger plats för sänglampa, väckarklocka och annat du vill ha vid din säng.
  • Hur inreder jag med ett sängbord i guld?

    Ett nattduksbord i guld kommer sätta prägel på ditt sovrum och du kan kombinera med inredning i både ljusa och mörka färger. Svart är en lugn och behaglig färg som bäst matchas med enkel design. Har du frågor om vårt sängbord med front i guld är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundservice.