Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 1396 produkter
1
...
59

Populära filtreringar

Hos oss på Trademax hittar du ett stort antal snygga sidobord i trä. Avlastningsbord trä fyller många funktioner, de blir en snygg dekoration i ditt hem och de fungerar även som förvaring. Vill du kunna förvara saker i lådor, på hyllor eller i skåp finns det flera snygga och praktiska avlastningsbord i trä som passar dina behov. Ett avlastningsbord behöver inte ha ett underrede med ben utan kan även fästas på väggen och på det sättet ge en luftig känsla åt rummet. När du väljer ett avlastningsbord i trä öppnar du upp för många variationer.

Snygga och praktiska avlastningsbord i trä

  • Var kan jag ställa ett avlastningsbord i trä?

    De avlastningsbord trä som du hittar hos oss på Trademax passar in i alla rum och miljöer. Du kan ha avlastningbord till en ljudanläggning i vardagsrummet, som en möbel för vantar och mössor i hallen eller som sängbord i ditt sovrum. Avlastningsbord i trä passar in överallt och de tar inte stor plats men kan förvara mycket.
  • Vilka fördelar har ett avlastningsbord i trä?

    Fördelen med ett avlastningsbord i trä är att det lätt smälter in i den övriga inredningen. De avlastningsbord i trä som finns hos oss på Trademax är av hög kvalitet och finns i så många olika utföranden att du kan hitta ett som passar i ditt hem. Med ett avlastningsbord i trä kan de små ytorna som annars skulle stå tomma komma till användning.
  • Hur sköter jag ett avlastningsbord i trä?

    Trä är ett lättskött material så om du väljer ett avlastningsbord i rent trä eller ett målat, räcker det med en fuktig trasa för att rengöra. Du kan komplettera med en lämplig möbel- eller träolja för att öka lystern på det rena träet. Har du frågor om de avlastningsbord som finns hos oss på Trademax är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.