Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Avlastningsbord och sidobord marmor

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter

Populära filtreringar

Ett avlastningsbord i marmor ger dig en plats att ställa saker som du gärna vill ha framme på display eller nära till hands. Avlastningsbord marmor är en vacker möbel med hög funktion, du kan exempelvis ha det för att ställa din kaffekopp på, lägga fjärrkontroller eller ställa en vas med blommor på. Ett avlastningsbord i marmor passar lika bra i hallen som i vardagsrummet eller i sängkammaren, det kan mer eller mindre placeras var som helst i hemmet. Trademax sidorbord marmor kommer i flera olika former, modeller, höjder och färger. Välj ett som passar just din stil och ditt rum.

Vackra avlastningsbord i marmor

 • Vad är ett avlastningsbord i marmor?

  Definitionen av ett avlastningsbord marmor är kanske inte helt solklar. Egentligen är det ett sidobord marmor som du använder för att ställa saker på tillfälligt – men också permanent. Många tänker att ett sidobord marmor ska vara smalt och stå längs med väggen, men det finns även avlastningsbord marmor som är låga, höga, runda eller kommer i set om två.
 • Är ett avlastningsbord i marmor tåligt?

  En massiv marmorskiva är tung vilket gör att möbeln står stadigt på sin plats. Skulle du eller någon gäst spilla något på skivan är det viktigt att torka upp direkt då marmor är känsligt för fukt och syror. Läs gärna på om materialet marmor så att du vet hur du ska ta hand om ditt nya avlastningsbord på bästa sätt. Är du osäket, kontakta gärna Trademax kundservice så guidar de dig.
 • Var passar avlastningsbord i marmor?

  Ett avlastningsbord i marmor kan du ställa i de flesta rum. Du vill säkert att gäster skall mötas av en inbjudande möblering. Ett hallbord i marmor i din entré eller hall passar bra och gäster ges ett bra första intryck.
 • Hur är avlastningsbord i marmor byggda?

  En marmorskiva ligger på ben och stativ oftast av metall. Ben och stativ kan ha lite olika färger, men till marmor ger svarta ben en bra kontrast. Hos oss på Trademax hittar du flera sidobord marmor som passar alla olika stilar och rum.