Persienner

Visar 71 prisvärda produkter
Sortera på

Persienner för varje smak

Det är ibland svårt att tro att ett relativt svalt och solfattigt land som det vi bor i har behov av persienner men inget kan vara mera fel! Vi behöver skydda oss själva och vårt hem från överflödig värme och hetta. Lyckligtvis finns det ett antal trevliga och billiga modeller att köpa online från oss på Trademax. Välj mellan många billiga rullgardiner och plisségardiner!

Ska man välja plisségardin eller persienn?

Detta är lite av en smaksak! Båda modellerna kan ställas så att de ger ett enkelt skydd eller ett närmast heltäckande. Persienn är oftast tillverkade i aluminium medan plisségardin tillverkas i tyg även om undantag finns. Numera börjar också andra material komma som trä eller bambu.

När är det bäst att välja persienn?

Många av oss upplever att sömnen blir bättre i ett sovrum när persienner används för mörkläggning. Då kan det vara vettigt att köpa en riktigt bra persienn online och montera i ditt sovrum. God nattsömn är mycket viktigt och hjälper dig att få ett bättre allmäntillstånd.

Vad för material används i persienner?

Idag används ofta en kombination av metall och plast i en persienn. Det förekommer även att persienner tillverkas i trä. Det skiljer inget mellan dess funktioner utan alla material fungerar bra.

Är det svårt med montering av persienner?

Numera finns enklare lösningar för persienner, rullgardiner och plisségardiner. Du monterar dem enkelt med hjälp av medföljande beskrivningar. Tänk på att göra en noggrann mätning av dina fönster innan du gör din beställning online!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Form
Pris