Vas

58 st produkter
606917.jpg
Kampanj
Populära filtreringar

Lyft fram hemmets bästa sida genom att dekorera med vackra vaser. Ofta sitter den stora skönheten i de små detaljerna. Med våra fina vaser kan du sätta pricken över i:et och ge heminredningen den där sista touchen. Låt blomvaserna gå i en accentfärg som redan finns i din inredning, eller bryt av helt och hållet med något nytt. Färska blommor och levande växter är väldigt viktiga för hemtrevnaden. Ta del av ett stort utbud av olika vaser från många omtyckta varumärken.

Vaser i olika material

Alla hem ser olika ut och just därför erbjuder vi ett väldigt brett sortiment av vaser. Här kan du välja bland varianter i både metall, glas och keramik. Det breda utbudet av stilar gör att du enklare kan hitta just din favoritvas. Beroende på om du är ute efter en liten blomvas, en större kruka eller något mittemellan, kan du hitta det mesta hos oss. Du kan inreda med våra vaser i hemmets alla rum! I köket kanske en prunkande blombukett kan vara fint medan det kan räcka med en enstaka blomma i badrummet.

Blommor och blad gör verkligen vardagen lite bättre, så se till att ställa en blombukett i både köket och vardagsrummet. I våra vackra vaser kommer dina växter till sin rätt. Kanske letar du efter en fin gåva att ge bort på födelsedagen? Varför inte satsa på en blombukett efter säsong och en matchande blomvas ur vårt sortiment? Här finns mängder av vaser i olika utseenden, stilar och material – hitta din favorit på en gång! Vi har dessutom alltid frakt och gratis retur!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj