categoryTopBlock

Kruka & ytterkruka

118st produkter
Inredning
Kampanj

Att plantera växter i krukor är både enkelt och blir sedan lätt att sköta. Om du har en balkong är det perfekt att ha mindre planteringar i dekorativa krukor. Här kan du välja bland ett stort utbud av krukor i olika storlekar och material. Även inomhus är det fint med större bladväxter i blomkruka. Under hösten och vintern är det många utomhusväxter som måste tas in för att kunna klara av vintern, då är det perfekt om du planterar dem i vackra krukor som passar bra ihop med din heminredning.

Mixa och matcha

I vårt sortiment av krukor kan du köpa enskilda krukor men även set med flera. För dig som vill plantera i en enhetlig stil kan våra set om tre krukor vara passande. Här får du nämligen tre krukor i samma stil fast i tre olika storlekar – snyggt på fönsterbrädet! Beroende på vilken stil du gillar kan du välja bland både stilrena och enklare krukor i färger som grått, men här finns även mer iögonfallande krukor i exempelvis guldfärgat. En blomkruka blir en fin detalj i heminredningen eftersom den bryter av inomhuskänslan en aning och istället tar in utomhuskänslan. 

En blomkruka kan vara snygg både om den matchar inredningen färgmässigt, men även om den bryter av. Om du väljer en mer utstickande modell kommer den bli mer som ett blickfång i inredning, något som kan bli jättesnyggt. Placera dina krukor på olika platser i hemmet, exempelvis i vardagsrummet, köket och i sovrummet. Det viktigaste är oftast att dina växter får tillräckligt med solljus och under vintern kan de även behöva lite extra näringstillskott.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj