Kruka & ytterkruka

41 st produkter
REA
8936507eb3bbfdc7d925bc5e0ccb824ca3265710.jpg

Blomkrukor är en stor del av inredningen, både inomhus och utomhus. En vacker blomkruka kan bjuda in till ett varmt och härligt hem. Kanske är det just design krukor som du letat efter för att lyfta växtens elegans som vi har här. Krukor & ytterkrukor för det enkelt att snabbt byta look på ditt utrymme och skapa en enhetlig stil. I vårt sortiment av krukor kan du köpa enskilda krukor men även set med flera. För dig som vill plantera i en enhetlig stil kan våra set om tre snygga krukor vara passande. Hos Trademax hittar du billiga krukor av hög kvalitet. Vi erbjuder något för alla oavsett vilken stil du föredrar. Välkommen att utforska vårt breda sortiment.

Mixa och matcha krukor inomhus och utomhus

Hur inreder jag med krukor?

Det är bara din fantasi som stoppar hur du kan inreda med krukor. Krukor kan stå i alla olika rum inomhus men du kan även ha krukor utomhus eller på altanen och balkongen. Val av kruka beror helt på vilken typ av växt, inredningsstil och utrymme du har där du vill placera din kruka. En blomkruka blir en fin detalj i heminredningen eftersom den bryter av inomhuskänslan en aning och istället tar in utomhuskänslan. Om du väljer en mer utstickande modell kommer den bli mer som ett blickfång i inredning, något som kan bli jättesnyggt.

Vilka typer av krukor finns det?

Hos Trademax finns många billiga krukor att välja på. Vi har diverse olika modeller på krukor online, stora krukor, små krukor, klassiska krukor, design krukor, snygga krukor till mer eklektiska krukor. Trademax har flera olika färger på krukor, det är bara du själv som sätter gränserna!

Behöver jag fat till min kruka?

Beroende på om krukan har ett dräneringshål eller inte så kan du behöva ett krukfat. Det kan även vara bra att ha ett fat under din kruka både för att det är snyggt men också för att skydda materialet krukan står på ifall den skulle få för mycket vatten. Fördelen med en snygg kruka med dräneringshål är att du minskar risken för övervattning och det hjälper ventilationen i krukan. Under hösten och vintern är det många utomhusväxter som måste tas in för att kunna klara av vintern, då är det perfekt om du planterar dem i vackra krukor med fat som passar bra ihop med din heminredning.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans 2-6 vardagar
REA