Skippa sidhuvud och gå vidare.

Handla för minst 5000:- så BJUDER vi på expeditionsavgiften!

Tid kvar:

Visar 24 av 131 produkter
1
...
6
Växter är en inredningsdetalj som skapar en lummig och trivsam atmosfär. Att ta hand om levande växter och blommor kräver dock tid och möda – något som alla inte har lust eller möjlighet till. Idag är många konstväxter så pass naturlika att få märker skillnaden.

Dekorera hemmet med konstgjorda växter

 • Vad är fördelen med konstgjorda växter?

  Det finns flera tänkbara anledningar till varför man inteskulle vilja ha levande växter. Man kan vara allergisk, hahusdjur som riskerar att stoppa i sig dem – eller heltenkelt vara ointresserad. Konstgjorda växter är ettallergivänligt, ekonomiskt och tidseffektivt alternativ förden som trots allt vill smycka hemmet, kontoret elleruteplatsen med växtlighet och grönska.
 • Vilket material består konstgjorda växter av?

  Artificiella växter kan vara gjorda av exempelvis plast,trä eller tyg. Bläddra igenom vårt sortiment av billigakonstgjorda växter för att hitta det som faller just dig ismaken.
 • Vilka konstväxter finns att välja mellan?

  I vårt sortiment hittar du ett stort urval av gröna växteroch färgglada blommor till ett bra pris. Vi har de allramest populära växterna, små som stora, enkla och diskretasom pampiga och iögonfallande.
 • Hur tar jag hand om mina konstgjorda växter?

  En av fördelarna med konstväxter är att de till skillnadfrån vanliga växter inte kräver något underhåll, och därförpassar perfekt för den som saknar tid och engagemang tilldetta. Växterna har heller inget behov av ljusinsläpp ochkan därför placeras varsomhelst. På sin höjd kan man behövadamma av dem då och då – om ens det.