Konstgjorda växter & plastväxter

194 st produkter
696d7f341e8533461c6df23649fe7d26e60ffe7c.jpg
Växter är en inredningsdetalj som skapar en lummig och trivsam atmosfär. Att ta hand om levande växter och blommor kräver dock tid och möda – något som alla inte har lust eller möjlighet till. Idag är många konstväxter så pass naturlika att få märker skillnaden.

Dekorera hemmet med konstgjorda växter

Vad är fördelen med konstgjorda växter?

Det finns flera tänkbara anledningar till varför man inte skulle vilja ha levande växter. Man kan vara allergisk, ha husdjur som riskerar att stoppa i sig dem – eller helt enkelt vara ointresserad. Konstgjorda växter är ett allergivänligt, ekonomiskt och tidseffektivt alternativ för den som trots allt vill smycka hemmet, kontoret eller uteplatsen med växtlighet och grönska.

Vilket material består konstgjorda växter av?

Artificiella växter kan vara gjorda av exempelvis plast, trä eller tyg. Bläddra igenom vårt sortiment av billiga konstgjorda växter för att hitta det som faller just dig i smaken.

Vilka konstväxter finns att välja mellan?

I vårt sortiment hittar du ett stort urval av gröna växter och färgglada blommor till ett bra pris. Vi har de allra mest populära växterna, små som stora, enkla och diskreta som pampiga och iögonfallande.

Hur tar jag hand om mina konstgjorda växter?

En av fördelarna med konstväxter är att de till skillnad från vanliga växter inte kräver något underhåll, och därför passar perfekt för den som saknar tid och engagemang till detta. Växterna har heller inget behov av ljusinsläpp och kan därför placeras varsomhelst. På sin höjd kan man behöva damma av dem då och då – om ens det.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans 2-6 vardagar