Skippa sidhuvud och gå vidare.

Säsongsstart! Vårens utemöbler har landat hos oss!

Rumsavdelare

2033 st produkter
Visar 24 av 2033 produkter
1
...
85

Populära filtreringar

Rumsavdelare är en praktisk och mångsidig möbel som kan användas för att skapa avskildhet och separera olika områden i ett rum. Det finns olika typer av rumsavdelare, från klassiska skärmar och paneler till moderna lösningar med hyllor eller textilier. En rumsavdelare kan vara en praktisk lösning i till exempel en lägenhet med öppen planlösning, där man vill separera sov- och vardagsrum eller skapa en arbetsyta. Dessutom kan en rumsavdelare också fungera som en dekorativ inredningsdetalj och ge ett unikt och personligt uttryck i hemmet. Hos Trademax hittar du ett brett utbud av rumsavdelare i olika stilar och material för att passa alla smaker och inredningsstilar.

Rumsavdelare ger dig fler ytor

 • Varför behöver man en skärmvägg?

  Det är en smidig lösning om man är trångbodd, för att få enkänsla av fler rum men utan att behöva bygga till. Det ärbra för ungdomar som behöver en egen vrå för läxläsningeller kompisbesök, även om de måste dela rum med ettsyskon. En rumsavdelare fyller en mycket flexibel funktion.Den kan flyttas allt eftersom önskemål och behov skiftar ibostaden. Beställ billigt här på trademax.se.
 • Är det dyrt med en rumsavdelare?

  Det finns olika modeller, från exklusiva skärmar tillenklare varianter. Väljer du exempelvis färgen granit förskärmvägg eller en vit rumsavdelare får du både en snyggoch billig lösning jämfört med att sätta upp entraditionell vägg.
 • Är skärmväggar bra på jobbet?

  Ja, exempelvis för att man har besökare eller klienter somvill prata konfidentiellt, eller för att inte alla skakunna läsa vad man har i datorn. Även den som arbetar hemmakan ha sin kontorsdel avskärmad, och man kan därigenomanvända rummet till flera ändamål.
 • Passar en rumsdelare i vardagsrummet också?

  Ja, man kanske vill ha sällskap i ett rum men ha enavdelare som ger en egen vrå att handarbeta eller läsa i.Vill man exempelvis ha symaskin eller garnkorgar framme,gör en skärmvägg att inte hela rummet ser stökigt ut. Meden rumsavskiljare får man ett betydligt prydligare intryckav hemmet. Köp den online hos oss på Trademax.