Rumsavdelare

2 061 st produkter
Kampanj
1412742(2).jpg

Rumsavdelare ger dig fler ytor

En rumsavdelare eller skärmvägg använder man för att avgränsa ytor i ett rum och dela in utrymmet i olika sektioner.

Varför behöver man en skärmvägg?

Det är en smidig lösning om man är trångbodd, för att få en känsla av fler rum men utan att behöva bygga till. Det är bra för ungdomar som behöver en egen vrå för läxläsning eller kompisbesök, även om de måste dela rum med ett syskon. En rumsavdelare fyller en mycket flexibel funktion. Den kan flyttas allt eftersom önskemål och behov skiftar i bostaden. Beställ billigt här på trademax.se.

Är det dyrt med en rumsavdelare?

Det finns olika modeller, från exklusiva skärmar till enklare varianter. Väljer du exempelvis färgen granit för skärmvägg eller en vit rumsavdelare får du både en snygg och billig lösning jämfört med att sätta upp en traditionell vägg.

Är skärmväggar bra på jobbet?

Ja, exempelvis för att man har besökare eller klienter som vill prata konfidentiellt, eller för att inte alla ska kunna läsa vad man har i datorn. Även den som arbetar hemma kan ha sin kontorsdel avskärmad, och man kan därigenom använda rummet till flera ändamål.

Passar en rumsdelare i vardagsrummet också?

Ja, man kanske vill ha sällskap i ett rum men ha en avdelare som ger en egen vrå att handarbeta eller läsa i. Vill man exempelvis ha symaskin eller garnkorgar framme, gör en skärmvägg att inte hela rummet ser stökigt ut. Med en rumsavskiljare får man ett betydligt prydligare intryck av hemmet. Köp den online hos oss.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj