Kamin

155 st produkter
933057(2).jpg
Populära filtreringar

Ibland kan längtan efter en kamin i ditt hem kännas övermäktig. Det är något speciellt att en lugn stund sitta och bara lyssna på en sprakande eld från en eldstad. Det finns något harmoniskt över en kamin, något som alltid har lockat oss med den brinnande elden i kontrollerade former. Trygghet, ljus och värme är det en braskamin skänker oss, så det är inte så konstigt att vi njuter av det när vi upplever det och saknar det när vi är utan det. Är det också så att du av någon anledning saknar möjligheten att installera en äkta kamin i ditt hem kan det kännas extra vemodigt. Lyckligtvis har vi en lösning!

Nu kan du njuta av värmen från en kamin även i ett skorstensfritt hem

Vilka typer av kaminer erbjuder Trademax?

På Trademax erbjuder vi ett brett sortiment av eldningsmöjligheter, både för inomhus- och utomhusbruk. Varesig du har en skortsten eller inte så finns det eldstäder som passar ditt hem. Är du ute efter en utomhuskamin eller eldstad har vi det också. Vi har även eldkorgar och utomhuskaminer med grill- och matlagningsmöjligheter. På Trademax hittar du allt ifrån större eldstäder till mindre etanolkaminer. Klassisk och stilren design blandat med ett modernt utförande skapar en perfekt kombination där det garanterat finns något som passar in i just ditt hem. Upptäck vårt sortiment av vackra, moderna och eleganta skorstensfria kaminer, eldstäder och vedkaminer och börja njut redan idag. Hos Trademax köper du billiga kaminer utan att kompromissa med design eller kvalitet.

Vad tillför en kamin mitt hem?

Förutom att det är en bidragande faktor till en myskänsla så är det en fantastisk möjlighet till uppvärmning av huset, uterummet, altanen eller din lilla oas i trädgården. En del av våra eldstäder tillåter både grill och matlagning vilket skapar en härlig plats att mötas runt. Våra kaminer är lika snygga som funktionella, med andra ord får du en trevlig prydnadskamin som både dekorerar ditt hem och sätter guldkant på din vardag. Det behöver inte vara speciellt många steg mellan att du längtar efter en kamin, till dess att du sitter och njuter av en alldeles egen dekorationsbrasa. En kamin är en bra investering eftersom den ger en tillförlitlig värmekälla när kylan tränger sig på. En kamin är det ultimata sättet att spara på elkostnad och elförbrukning.

Kan jag installera min kamin eller eldstad själv?

De flesta av våra kaminer och eldstäder kan du med enkelhet installera själv i hem och trädgård. Men för att vara på den säkra sidan är det bra att kolla produktbeskrivning och vad som gäller i just ditt område eller bostad. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta Trademax kundservice som gladeligen besvarar dina frågor.

Finns det tillbehör till kamin hos Trademax?

Självklart har vi även tillbehör till din nya eldstad, allt från gnistskydd, grillgaller, kaminfläkt och mycket mer. Våra tillbehör passar både en liten kamin, stor kamin eller eldstad.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans 2-6 vardagar