Kamin – Skorstensfria kaminer

261 st produkter
Kampanj
658501(1).jpg
Populära filtreringar

Ibland kan längtan efter en kamin i ditt hem kännas övermäktig. Det är något speciellt att en lugn stund sitta och bara lyssna på en sprakande eld från en eldstad. Det finns något harmoniskt över en kamin, något som alltid har lockat oss med den brinnande elden i kontrollerade former. Trygghet, ljus och värme är det en eldstad skänker oss, så det är inte så konstigt att vi njuter av det när vi upplever det och saknar det när vi är utan det. Är det också så att du av någon anledning saknar möjligheten att installera en äkta kamin i ditt hem kan det kännas extra vemodigt. Lyckligtvis har vi en lösning!

Nu kan du njuta av värmen från en kamin även i ett skorstensfritt hem

Saknar du möjligheten att installera en äkta kamin av en eller annan anledning? Nu kan du njuta av värmen från en kamin även fast du bor i ett hem som saknar skorsten. Här på Trademax hittar du nämligen skorstensfria kaminer som på ett enkelt och snabbt sätt helt förändrar ditt hem, både till utseende och i känsla. Våra kaminer är lika snygga som funktionella, med andra ord får du en trevlig prydnadskamin som både dekorerar ditt hem och sätter guldkant på din vardag. Det behöver inte vara speciellt många steg mellan att du längtar efter en kamin, till dess att du sitter och njuter av en alldeles egen skorstensfri kamin. Hos oss behöver det inte kosta en förmögenhet att förse hemmet med en lyxig kamin, vi har samlat ett stort utbud av dekorativa kaminer i olika storlekar och modeller. Här hittar du allt ifrån större eldrivna eldstäder till mindre etanolkaminer. Klassisk och stilren design blandat med ett modernt utförande skapar en perfekt kombination där det garanterat finns något som passar in i just ditt hem. Upptäck vårt sortiment av vackra, moderna och eleganta skorstensfria kaminer och börja njut redan idag. Hos Trademax köper du billiga kaminer utan att kompromissa med design eller kvalitet.

 

Rökfria kaminer - Valfrihet utan stor investering

En skorstensfri kamin ger dig samma magisk njutning som en vedeldad öppen spis, men utan rök, sot och aska. Dessutom är det en energieffektiv värmelösning och tack vare att den inte kräver fast installation kan en skorstensfri kamin placera nästan var som helst i ditt hem. Den passar lika bra i vardagsrummet, som i köket eller i sovrummet. Magi i sin enkelhet! I vårt sortiment kan du välja mellan olika storlekar och modeller som passar såväl lägenheter som större villor. Vilken modell som passar det enskilda hushållet är en fråga om smak och stil. Här hittar du allt från replikatorer av gamla hederliga öppna spisar, till modernt designade kaminer i glas och stål. Välj mellan etanolkaminer som drivs på bioetanol och elektriska braskaminer som fungerar utan någon form av bränsle och som istället ansluts enkelt via ett elektrisk vägguttag. Vi erbjuder både fristående kaminer som kan placeras mot en vägg eller i mitten av ett rum, och vägghängda kaminer för dig som vill pryda ditt hem med en hängande kamin. Kamin och kakel är en underbara kombination, så varför inte förhöja den härliga braskaminkänslan ytterligare genom att montera gärna kakel eller klinker framför, och/eller runt din kamin. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kakel och klinker.

 

Förläng sommarkvällarna i uterummet 

Sprid värme och förläng utesäsongen med en el- eller gasoldriven kamin. Tack vare att skorstensfria kaminer inte kräver någon installation är den enkel att flytta med ut till det inglasade uterummet eller till ett växthus. Lyxigt och snyggt, och garanterat hög mysfaktor! Ett varmt tips för dig med uterum.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Grilltyp
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj