Skippa sidhuvud och gå vidare.

Allt för hemestern - till semesterpriser!

Tavla & konst

18179 st produkter
Canvastavlor
Canvastavlor
Oljemålning
Oljemålning
Posters & prints
Posters & prints
Presentationstavla & rittavla
Presentationstavla & rittavla
Måla själv
Måla själv
Visar 24 av 18179 produkter
1
...
416

Populära filtreringar

Tavlor är ett enkelt sätt att se till att få förändring i ditt hem och kräver inte speciellt mycket arbete. Det är många gånger lättare än vad man tror att förändra hemmet och en sådan tydlig yta som har effekt är dina väggar. Den tar trots allt upp stor yta i, och det i sig betyder att det som händer på väggarna kommer också att märkas. Därför är tavlor ett utmärkt sätt att arbeta med förändring, för i tavlor har du en enormt varierande inredningsskatt att hämta!

Vanliga frågor om Tavlor online

Vår förmåga att uttrycka oss med hjälp av bilder är nästan oändlig. När du pryder väggarna i ditt hem med vackra tavlor kommunicerar du en speciell känsla till personer i din närhet. Trademax ger dig möjlighet att uttrycka dina känslor med hjälp av tavlor. Välj bland ett urval av stilrena och vackra motiv som väcker dina och gästernas sinnen till liv. Ta en titt på sortimentet och välj din favorit.

Att köpa tavlor online är ett väldigt enkelt sätt att göra ditt hem vackrare. Det betyder att du får ett väldigt stort utbud av olika stilar och uttryck, som gör att du kan hitta den eller de tavlor som passar dig och ditt hem. Tidigare har man som köpare av tavlor varit ganska begränsad när det gäller motiv och variationer. Många gånger har man helt enkelt fått nöja sig vid det utbud som finns. Men med hjälp av oss på Trademax så har du här ett massivt utbud av tavlor online, redo att pryda dina väggar på precis det sätt som du vill ha dem!

Snygga tavlor gör ditt hem mer personligt

Tavlor är ett utmärkt sätt att inte enbart få till förändring utan samtidigt berätta en historia om dig själv och vad du är intresserad av. Genom dina val av tavlor kan du med andra ord berätta för dina vänner och familj vem du är, utan att behöva säga orden. Att det i sin tur innebär att du köper tavlor på nätet här hos oss som du älskar att titta på och njuta av gör knappast saken sämre. Med tavlor ger du dig själv och ditt hem en större chans att visa upp en ny sida av dig själv, kanske en sida som du alltid velat visa men aldrig haft något sätt att uttrycka. Upptäck vårt sortiment av bland annat tavlor med text så kanske vi kan hjälpa dig att hitta din röst.

De tavlor som du hittar här hos oss på Trademax är många till antalet och har mängder av olika motiv och mönster. Det gör att du lätt kan bläddra igenom den här kategorin i många timmar och det slutar med att du upptäcker att du fyllt din kundkorg med många vackra alster. De tavlor du hittar här finns också i olika storlekar, så se till att samtidigt ha koll på måtten på dina väggar så att dina framtida tavlor från Trademax passar perfekt när de kommer hem till dig. Du kanske också är ute efter det lite mer ovanliga och vill ha en spännande dekoration på väggen? Även det är möjligt att hitta här i vårt sortiment av tavlor. Så oavsett om du vill ha ett horn på väggen eller tavlor med citat så är det med hjälp av oss som du kommer att göra ditt hem vackrare och mer personligt!

Saknar du något motiv? Kontakta oss!