Förvaringsskåp

656 st produkter
Kampanj
1871286(2).jpg

Letar du efter smarta och billiga förvaringsskåp som hjälper dig att skapa ordning och reda i hemmet? Kanske bor du i en liten lägenhet med begränsat utrymme, eller i en villa med förvaringsbehov i hallen, vardagsrummet eller köket. Kanske behöver du ett förvaringsskåp där du kan samla dina finaste prylar, eller viktiga dokument och papper. Hos oss på Trademax hittar du ett brett utbud av förvaringsskåp i olika storlekar, utföranden och stilar som passar diverse förvaringsbehov. Vi på Trademax tycker att förvaring ska vara enkelt och snyggt! Vi erbjuder snabba leveranser och alltid 365 dagars öppet köp.

Snygga och prisvärda förvaringsskåp till hemmet

I vårt sortiment finns något för alla, oavsett om du är ute efter litet förvaringsskåp med minimalistisk formspråk, eller ett gediget förvaringsskåp med gott om förvaringsutrymme och iögonfallande design. Välj mellan olika stilar och modeller, som ett retroinspirerat förvaringsskåp i plåt, ett förvaringsskåp i trä med lantlig känsla, eller ett trendigt förvaringsskåp med skåpluckor i betongliknande material. Eller varför inte satsa på ett förvaringsskåp med effektfull LED-belysning? Du hittar våra förvaringsskåp i såväl golvstående som vägghängda modeller.

 

Förvaringsskåp vardagsrum

Vardagsrummet ska rymma mycket, med utan att upplevas stökigt. Därför har vi samlat ett brett utbud av snygga och smarta förvaringsskåp som passar utmärkt i vardagsrummet, ur såväl praktisk som visuell synvinkel. Söker du ytterligare förvaring till vardagsrummet så erbjuder vi även matchande tv-bänkar och mediamöbler.

Förvaringsskåp kontor

Vi hjälper dig att skapa en trivsam miljö i hemmakontoret. Vi erbjuder förvaringsskåp som gör det lätt för dig att ordning och reda bland papper och pärmar. För dig som önskar möjlighet att låsa in viktiga dokument eller andra personliga tillhörigheter så rekommenderar vi våra förvaringsskåp med lås. Vi vet att kontoret är ett rum som är i stort behov av bra förvaringsmöjligheter, därför erbjuder vi även andra förvaringsmöbler som hyllor och bokhyllor, samt praktiska hurtsar.

Förvaringsskåp sovrum

“Var sak har sin plats”, med våra förvaringsskåp kan du organisera och hitta rätt bland kläder och andra prylar i sovrummet. Givetvis erbjuder vi även byråer, garderober, sängkistor och andra smarta förvaringsmöbler som skapar ordning och reda i ditt sovrum.

Förvaringsskåp hall

Bra förvaringsmöbler till hallen är A och O. Därför erbjuder vi ett stort utbud av förvaringsskåp för hallutrymmen, oavsett om du letar efter öppen eller dold förvaring (eller kanske båda?). Komplettera gärna med praktisk skoförvaring, klädhängare, hatthylla eller en praktisk sittbänk för en trivsam och välkomnande hall.

Förvaringsskåp kök

Vill du ha undanplockat och fint i köket? Kanske behöver du extra plats för förvaring, eller önskar en möbel som kombinerar förvaring och plats för exempelvis exponering av kokböcker. Hos oss kan du välja mellan förvaringsskåp i olika utföranden som passar utmärkt i köket. Passa även på att kolla in vårt gedigna utbud av skänkar och vitrinskåp.

Förvaringsskåp badrum

Litet eller stort badrum, förvaringsskåp är A och O i hemmets till ytan kanske minsta rum. Högskåp med spegel, underskåp eller väggskåp, vi hjälper dig att inreda riktigt ytsmart. För en bättre översikt så har vi har samlat alla våra förvaringsskåp för badrum i vårt gedigna utbud av badrumsmöbler.

 

Smart förvaring som maxar din boyta

Tänk att ett skåp med förvaringsmöjligheter kan vara så betydelsefull för trivseln i hemmet. Med ett förvaringsskåp kan bostadens rumsliga utrymmen optimeras, samtidigt som det kan lämna plats för större golvytor. Dessutom kan ett förvaringsrum fungera som en effektfull rumsavdelare i den lilla lägenheten, eller i ett rum med öppen planlösning. Nedan följer några tips och råd som hjälper dig att välja ett förvaringsskåp som ger din bostad maximal ytoptimering.

  • Anpassa dina möbler efter rummet, och inte tvärtom! Utgångspunkten när du ska välja ett förvaringsskåp bör alltid vara det rum det är tänkt att placera i. Hur ser planlösningen ut? Lämpar sig en viss form på skåpet bättre än en annan? Låt rummets utseende guida dig rätt vad gäller storlek och modell, men även färgval. Till exempel kan vitt och ljusa kulörer göra att rummet upplevs större, medan en lagom mängd svärta och dova toner kan skapa effektfullt djup.
  • Satsa på stäng förvaring! Ett förvaringsskåp med skåpsluckor är ett bra sätt att organisera och “gömma undan” prylar, och på så sätt få ditt hem att kännas rymligare. Det finns tillräckligt med grejer framme ändå. Hos oss hittar du förvaringsskåp med såväl luckor som lådor, fundera på vad du har tänkt att förvara och välj ett skåp som erbjuder praktisk förvaring efter dina behov. I vårt sortiment hittar du även förvaringsskåp med kombinerad dold och öppen förvaring, perfekt för dig som vill plocka undan en del prylar, samtidigt som du kan visa upp dina finaste ägodelar.
  • Utnyttja väggarna! Att satsa på vägghängda förvaringsskåp är ett bra sätt att frigöra golvyta.
Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj