Skoförvaring

64Produkter
Populära filter:
Sortera på

Less på sko-kaos? Med rätt skoförvaring håller du ordning och reda, samtidigt som dina skor blir lättåtkomliga. Hos oss på Trademax hittar du smart och effektiv skoförvaring för en städad och inbjudande hall. Vi har allt från skohyllor och skoställ, till praktiska skoskåp som förvarar samt skyddar dina skor mot damm och smuts. Vi hjälper dig organisera och förvara dina skor med hjälp av innovativa och funktionella skoförvaringslösningar. Få ordning och reda och skapa en trivsam hall med smart skoförvaring.

Så många skor, så många olika alternativ för bra skoförvaring!

Skor har vi alla, och någonstans måste de förvaras. Med våra fyra årstider krävs också skor för alla typer av väder och tillfällen. Det blir lätt många par skor per person, och i en familj kan ett skoberg lätt växa till liv och ta över hela hallen. Praktisk skoförvaring är A och O för en trivsam och fräsch hall, och i vårt sortiment hittar du olika alternativ av skoförvaring.

 

Skohylla & Skoställ

Dra nytta av det oanvända golvutrymmet under din klädhängare eller trapp med en skohylla. Ett snyggt skoställ eller skohylla har sedan länge varit ett populärt förvaringsalternativ i entréutrymmen. Med sitt stilrena och enkla formspråk är de enkla att placera och tycka om. Skohyllor är dessutom smidiga att bygga på höjden, med två skohyllor på varandra får du både mer förvaringsutrymme samtidigt som det lite plats. En liten skohylla eller litet skoställ är därför ett utmärkt val om du har en hall med begränsat utrymme. Välj mellan material som skohylla trä, skohylla metall och skohylla ek. Kanske är du ute efter en smal skohylla? Inga problem, vi erbjuder skohyllor och skoställ med olika höjd och bredd så att du kan hitta det som passar ditt hem bäst.

Hos oss kan du även hitta en praktisk skobänk, en skohylla med bänk. Denna praktiska möbel kombinerar skohylla med sittplats så att du smidigt och enkelt kan ta på dig skorna bekvämt där du också förvarar dem. Vi erbjuder även sittbänkar med förvaring, en funktionell bänk för hallutrymmen med skohylla och inbyggda förvaringslådor.

 

Skoskåp

Med ett praktiskt golvskåp kan du dölja dina skor och hålla dem borta från damm och smuts, samtidigt frigöra golvyta. Med våra skoskåp kan du förvara dina skor lika stilrent och snyggt, som enkelt och lättåtkomligt. Välj mellan skoskåp i olika modeller och storlekar. Ett litet skoskåp för hallen med begränsat med utrymme, eller ett praktfullt skoskåp med många hyllor och fack för hallen som kräver mycket skoförvaringsmöjligheter - här hittar du skoskåp oavsett vilka förvaringsbehov du har. Ett högt och smalt skoskåp är perfekt då du vill utnyttja maximalt med förvaringsutrymme i din hall. Varför inte förvara dina skor i ett skoskåp med spegel och få en elegant skoförvaringsmöbel som lyfter hela hallen. I vårt sortiment hittar du skoskåp i vackert naturmaterial som björk och ek, men även vitlackerade och svartlackerade skoskåp med eller utan högglans.

 

Beställ din skohylla och skoskåp online hos Trademax

Gör slut på sko-kaoset en gång för alla(!) och beställ din skoförvaringsmöbel redan idag. En skohylla, skobänk, ett skoställ eller skoskåp - när du har hittat det som passar dig, dina behov och ditt hem bäst så klickar du enkelt hem det och får det levererat inom 2-6 dagar (lagervaror). Vi kör hem dina möbler helt gratis, och med 365 dagars öppet köp har du inget att oroa dig över. Vår kunniga och tillmötesgående kundsupport finns här för att hjälpa dig och svara på alla frågor som rör ditt köp!

Filter
Stil
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Färg
Typ
Utseende