Badrumsmöbler för alla badrum

Visar 1769 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Trademax erbjuder badrumsmöbler för alla typer av badrum och behov. I badrummet tillbringar vi mycket värdefull tid. Ibland är det bråttom, ibland är det tid för relax och rekreation. Oavsett vilket är det viktigt att du har badrumsmöbler som förenklar din vardag, där dina badrumsartiklar får sin plats och du får din. På Trademax kan vi erbjuda billiga badrumsmöbler online som ger bra förvaring och avlastning för en smidigare, skönare vardag. Dessutom bjuder vi på frakten och levererar snabbt och säkert, ända hem till dörren!

 

Badrumsmöbler för livet

I badrummet uträttar vi alla möjliga typer av vardagsbestyr; från toalettbesök till tvätt av kropp och kläder, sminkning, rakning, blöjbyten och andra viktiga eller oviktiga göromål i livet. Badrumsmöblerna är goda investeringar i ditt hem, eftersom de ger utrymme för dig och ditt liv genom att förvara dina nödvändigheter inom räckhåll. Badrumsmöbler sätter också en stilprägel på ditt badrum. På Trademax vill vi erbjuda dig badrumsmöbler som både uppfyller dina behov och som faller dig i smaken. Vi har ett brett utbud av badrumsinredning, för att du ska kunna hitta alternativ som passar just dig!

När du ska köpa badrumsmöbler online

Har du bestämt dig för att göra en förändring i badrummet? Börja med att fundera på om du vill byta ut vissa delar eller om du behöver göra en mer omfattande renovering. Ska du byta ut en eller flera möbler, se till att de passar ihop - färgmässigt och i storlek - med resten av rummets inredning. Är du ute efter att göra en större förändring, kanske det är ett komplett badrumspaket du ska ha. 

Vill du bara piffa till badrummet lite, kan du göra stor skillnad genom att till exempel byta ut beslagen på badrumsskåpen eller sätta upp hyllor och krokar. Innan du borrar hål, undersök om hyllorna och krokarna i stället kan limmas fast. Det finns speciallim, som 2-komponents epoxilim, som kan belastas med många kilo. Om du ändå väljer att fästa med skruvar på en badrumsvägg med tätskikt, bör du först fylla varje borrhål med silikonfogmassa innan du trycker in pluggarna, för att minimera risken för fuktskador. 

Vilken förvaring är idealisk i ditt badrum?

Även om du rensar ut och städar i dina badrumsskåp med jämna mellanrum kan det ändå kännas trångt bland alla flaskor, burkar och bomullsrondeller. Då kan det vara värt att se över vilka förvaringsmöjligheter det kan finnas. Vi erbjuder en mängd olika rymliga sidoskåp och högskåp, vägghängda eller med ben, anpassade för att gömma undan många handdukar och skönhetsprodukter. Vilket du väljer är helt upp till ditt badrums storlek och övriga inredning och stil. Kanske vill du gömma undan vissa av grejerna medan andra gärna får visas upp. Då kan ett skåp med luckor och öppna hyllor vara ett alternativ. Färgmatchade ihoprullade handdukar är ett snyggt blickfång, samtidigt som det är praktiskt när det kommer gäster på besök.

Inredning och styling av badrummet

Föredrar du lyxig, minimalistisk badrumsinredning som för tankarna till semesterns designhotell, eller är du mer inne på ombonat med dov belysning och varma färger? Vi har badrumsmöbler i stilar som lantligt romantiskt, retroinspirerat, industristil med sten och marmor, marockanskt eller naturmaterial med gröna växter. 

En god idé kan vara att skapa ett badrum som håller i längden. Det behöver inte betyda att det ska vara tråkigt, utan bara att det behövs lite eftertanke vid inredningen. Möbler i vita, svarta, grå eller bruna toner skapar en harmonisk stil som håller över tid och som är lätt att variera med prylar och textilier i olika färger och mönster. Vilken inredning du än gillar har vi på Trademax badrumsinredning och detaljer som passar dig. Vi föreslår att du kikar runt här på hemsidan och låter dig inspireras av vårt stora utbud av prisvärda produkter för badrummet.

Tvättställsskåp och kommod

Vi har badrumsmöbler i massor av olika modeller och utföranden. Välj tvättställsskåp och kommod utifrån vad du tycker om och vad som passar in i din egen badrumsmiljö. Här kan du förvara prylar som du inte nödvändigtvis vill ha synliga i badrummet, som ska finnas nära till hands varje dag. Trademax har bland annat vägghängda tvättställsskåp som gör städningen lättare, kommoder med mjukstängande lådor och skåp med extra rymlig förvaring för den stora familjen. Välj mellan utföranden och material som exempelvis ekstruktur, vit eller svart  högglanslack, färgglatt eller trendig betonglook. Vi har ett stort sortiment av badrumsinredning från välkända varumärken som In Living och Bathlife, för att du ska kunna hitta favoriterna som passar just dig och dina behov,

I vårt sortiment av badrumsmöbler hittar du många olika typer av möbelpaket samt möbler i olika storlekar och utföranden i form av:

  • Högskåp
  • Tvättställsskåp och kommod 
  • Väggskåp 
  • Hylla
  • Möbelskåp
  • Spegelskåp
  • Sidoskåp
  • Skötbord med förvaring

Badrumsbelysning och badrumsspegel 

Det finns få rum där belysning och möjligheten att kunna spegla sig är så viktigt som i badrummet. För en angenäm badrumsupplevelse, och för att du ska komma till jobbet någorlunda representabel behöver du effektiv badrumsbelysning och minst en bra badrumsspegel. Vid spegeln bör ansiktet lysas upp väl för att underlätta för rakning och sminkning, utan att för den skull blända. Vårt tips är att placera belysningen en bit ovanför spegeln, eller i ögonhöjd på vardera sida. Trademax erbjuder såväl snygga speglar som smart belysning för badrummet. Vi har även kompletta förvaringsskåp med inbyggd spegel samt belysning.

Installation av badrumsmöbler

De flesta av våra badrumsmöbler går utmärkt att installera på egen hand, men är du det minsta osäker rekommenderar vi att du tar kontakt med en installatör som kan säkerställa att möblerna blir installerade på rätt sätt.

Klicka hem dina nya badrumsmöbler från Trademax på en gång, och få dem hemlevererade snabbt och säkert, med fri frakt och 365 dagars öppet köp! 

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Stil
Pris
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj