Skippa sidhuvud och gå vidare.

Spara upp till 60% på utvalda DUNDERdeals!

Visar 3 av 3 produkter

Populära filtreringar

Med våra snygga nyckelskåp håller du ordning på dina nycklar. Det blir ett enkelt sätt att alltid veta var nycklarna finns. Nycklar som ligger utspridda överallt kan vara svåra att hitta när du behöver dem. Att samla alla nycklar på ett ställe är praktiskt och snyggt. Det finns olika sorters nyckelförvaring, såsom nyckelskåp med kodlås eller nyckelhängare. Alla har funktionen att samla viktiga nycklar. Själva nyckelskåpet blir också en snygg detalj på väggen.

Samla alla viktiga nycklar i ett nyckelskåp

  • Vilka material finns nyckelskåp i?

    Det finns traditionella nyckelskåp i trä, och det finns nyckelskåp i metall. Nyckelskåp i metall har magneter och magnetisk dörr där du exempelvis kan fästa viktiga lappar. Det är också möjligt att skriva på dörren och enkelt sudda ut det.
  • Vilket nyckelskåp ska jag välja?

    Vilken modell som passar dig beror lite på hur du vill använda nyckelskåpet. Om det handlar om att förvara dörrnycklar, bilnycklar eller cykelnycklar, som du behöver dagligen, kan en nyckelhängare vara mest praktisk. Häng upp den i hallen, så kan du enkelt ta den nyckel du behöver när du går ut. Vill du ha en nyckelförvaring för nycklar som inte används lika ofta, välj då ett nyckelskåp med exempelvis kodlås.
  • Var ska jag sätta upp nyckelskåpet?

    Många väljer att ha nyckelskåp i hallen, men det behöver inte vara den bästa platsen. Det beror på vilka vanor du har. Fundera lite på hur du brukar röra dig i hemmet. Du kanske brukar ta upp nycklarna i ett annat rum i huset eller lägenheten. Häng upp skåpet så att det känns naturligt i ditt rörelsemönster.