Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu! 300:– EXTRA rabatt på köp över 4000:–. Kod: 300OFF

Avslutas om:

Visar 24 av 55 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

I många miljöer behöver man göra ett klädbyte och då behöver man förvaringsplats, ett omklädningsskåp. Exakt hur omklädningsskåpet ska se ut varierar med miljö och verksamhet. Behöver man klä om för att smita ut i verkstan hemma behöver man inte så många fack, men sitter klädskåpet på en arbetsplats eller i träningslokalen kan det behöva vara lite större och ha flera fack. Ledordet när man väljer omklädningsskåp bör vara smidighet. Man vill kunna göra sitt ombyte enkelt och samtidigt få plats med alla sina saker i skåpet. Titta in hos oss på Trademax, här hittar du omklädningsskåp för alla sorters tillämpningar.

Omklädningsskåp för smidigt ombyte

  • Kan man låsa omklädningsskåpet?

    Du kan hitta modeller på omklädningsskåp med lås. Det vanliga i offentliga miljöer är att man har lås på facken, antingen med inbyggda lås eller med låshakar där man kan fästa ett eget hänglås. Vilken modell man väljer beror på vad verksamheten kräver, men också tycke och smak. Även om klädskåpet ska vara praktiskt vill man ju gärna att det passar in i miljön och den inredning man har där.
  • I vilket material är omklädningsskåpet tillverkat?

    Det finns omklädningsskåp i lite olika material men det vanligaste är att det är tillverkat i metall. Metall är hållbart, lätt att hålla rent och har ett bra brandskydd. Det är egenskaper som passar väl till många verksamheter.
  • Hur stora är facken i ett omklädningsskåp?

    Du kan hitta omklädningsskåp med få eller många fack. Vi har några olika modeller i vårt sortiment på Trademax för att det ska finnas klädskåp som passar alla verksamheter. Om man tänker sig att man behöver hänga in långa kläder som overaller finns det avlånga skåp, i annat fall kan man fundera på lite mindre skåp där facken är ordnade i rader. Hör av dig till oss på Trademax om du är osäker så hjälper vi dig att hitta rätt.