Förvaringskista & sängkista

Visar 106 prisvärda produkter
Kampanj
Sortera på

Här hittar du förvaringskistor för såväl stora, som små förvaringsbehov. Våra förvaringskistor passar perfekt som extra förvaring i såväl hallen som i vardagsrummet, och för dig som behöver extra förvaringsutrymme i sovrummet erbjuder vi praktiska och dekorativa sängkistor. Med våra förvaringskistor och sängkistor får du kreativa förvaringsmöbler med snygg design, och kvalitet som överstiger priset. Välkommen att klicka hem dina favoriter! Vi erbjuder snabba leveranser med gratis expressleverans av lagervaror på 2-6 dagar.

Håll ordning och reda med en förvaringskista

En förvaringskista är ett utmärkt tillskott i hemmet alla rum, och ger dig välbehövligt förvaringsutrymme åt allt ifrån kuddar och täcken, till verktyg, leksaker, kläder och andra föremål. Med en förvaringskista håller du lättare ordning och reda bland dina saker, samtidigt som du skyddar dem från smuts och damm. Dessutom kan locket användas som avlastningsyta, eller prydas av vackra stilleben eller kanske en lampa för stämningsfull belysning. Väljer du en förvaringskista i trä med stadig träkonstruktion kan den också användas som extra sittplats, perfekt när du ska ta av eller på dina skor. Är det en praktisk och multifunktionell förvaringsmöbel till hallen som du är ute rekommenderar vi att du kikar in vårt sortiment av sittmöbler med förvaring. Hos oss hittar du även förvaringskista för barn, och andra förvaringslösningar för barnrum.

 

Sängkistor för extra förvaring i sovrummet

Sängkistor är perfekt för dig som eftersöker snyggt och praktiskt förvaringsutrymme i sovrummet. En sängkista kan med fördel placeras vid sängens fotända, men passar lika bra att placera exempelvis längs med en vägg. Här kan du exempelvis förvara sängöverkast och prydnadskuddar under natten, eller extratäcken att plocka fram när det väntas nattgäster. Hos oss hittar du sängkistor i olika storlekar och stilar, välj en som passar dig och ditt hem.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans 2-6 vardagar
Kampanj