Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte SOMMARREA - galna deals till hem & uteplats!

Kontorsskåp

110 st produkter
Visar 24 av 110 produkter
1
...
5

Få ordning på dina papper genom att skaffa ett ordentligt kontorsskåp. Det blir roligare och lättare att arbeta och spara viktiga dokument om du har rätt utrymme. Hos oss på Trendrum hittar du flera modeller av kontorsskåp med hyllor och lådor som passar in i arbetsrum, vardagsrum eller sovrum.

Snygga kontorsskåp till ditt hem

  • Hur möblerar jag med ett kontorsskåp?

    Hos oss på Trademax hittar du kontorsskåp i flera modeller som passar in i en hemmiljö. De kan kombineras med möblerna i ditt vardagsrum eller sovrum eftersom de har en snygg och stilren design. Vill du ha ett mer solitt skåp till dokument och pärmar i ditt arbetsrum finns det också flera modeller att välja på.
  • Vilket material är bäst på kontorsskåp?

    När du väljer kontorsskåp behöver du tänka på hur mycket plats du behöver, om dörrarna ska gå att låsa och om du behöver både hyllor och lådor till din förvaring. Ska ditt kontorsskåp stå i vardagsrummet eller i ditt sovrum är det bra att välja ett av våra stilrena skåp i trä. Ett vackert designat kontorsskåp blir som en möbel som smälter in på ett naturligt sätt i den övriga inredningen.
  • Vad är skillnaden på kontorsskåp & dokumentskåp?

    När du behöver ett säkert kontorsskåp att förvara värdesaker i, som du inte vill ska försvinna om det blir inbrott, kan du välja ett dokumentskåp. Dokumentskåp är tillverkade i metall, är låsbara och har oftast en mer industriell design. Har du frågor om våra kontorsskåp är du alltid välkommen att kontakta oss på Trademax kundtjänst.