Skippa sidhuvud och gå vidare.
Visar 24 av 2002 produkter
1
...
84

Populära filtreringar

Vare sig du behöver ett skåp för att stoppa in allt det där du vill dölja, eller du vill ha ett vitrinskåp för att visa upp dina vackra saker hittar du dem billigt hos oss. Välj i vårt breda sortiment för att hitta de olika skåp som täcker just dina behov och gör ditt hem trevligare.

Skapa nya utrymmen hemma med olika skåp

  • Vilket skåp ska jag välja?

    Dels beror ditt val av skåp på hur stort du tänker dig det. Fundera på hur stor plats du har och var skåpet passar in. Vad är det du vill förvara i det? Hur mycket plats tar det, egentligen? Välj aldrig ett för litet skåp. Du riskerar att det blir stökigt för att allt i skåpet behöver förvaras för trångt.
  • Var ställer jag bäst mitt skåp?

    Det är alltid bra att ha gott om utrymme framför ett skåp så att det är enkelt att öppna luckorna till det. Ställ ditt skåp där du lätt kommer åt det du behöver. Tänk på att låta skåpet harmoniera med övrigt möblemang. Ett vitrinskåp är trevligt att ställa så att ljuset faller på det.
  • Hur blir mitt vitrinskåp snyggast?

    När du ställer in saker i ditt vitrinskåp blir det bäst balans om du har stora saker långt ner och de små sakerna högre upp. Det du vill ska synas bäst i ditt vitrinskåp ska du placera i ögonhöjd. Om du ställer saker lite omlott istället för precis framför varandra så syns allt mer. Placera gärna föremål i grupper, så skapar du harmoni i ditt vitrinskåp.